pondělí 6. listopadu 2017

Kotel na olej s výměníkem

This feature is not available right now. Please try again later. Luboš Hubáček 4views.


Nabízíme jak klasické stacionární kotle, tak kotle vyšších výkonů s výměníkem a hořáky, které mohou být multifunkční. Multifunkční olejové hořáky. Zde si můžete stáhnout ceník a výkonové tabulky. POWERHEAT MULTIPLEX je ocelový kotel s válcovým tepelným výměníkem. Velkou výhodou kotle je jeho samotná konstrukce, která se skládá z jednoho kusu oceli bez jakýchkoli svárů.


Kromě toho je tento kotel chráněn proti termickým šokům. Nejlepší kotel na trhu,kvalitní výroba. Tichý chonepotřebujete žádný hlučný kompresor,před. Protože s nepřekonatelně vysokou účinností je použitý topný olej přeměněn až z na teplo.


Kondenzační kotle společnosti Viessmann jsou již nastavené na budoucnost. Ze závodu jsou tedy připraveny na přechod z výlučně fosilního oleje na topný olej s podílem bio olejů a lze je tedy provozovat také s regenerativními zdroji energie. Automatický kotel umožňuje použít několik druhů paliv, čímž se investor nevystavuje riziku nedostatku daného druhu paliva na trhu.


Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. Krbová kamna s výměníkem mají připojení na stávající rozvod horké vody, kterou ohřívají a vy s ní tak můžete pomocí radiátorů a podlahového topení vytápět celý byt, nebo dům. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. Prodám nový hořák na olej o výkonu - KW Hořák včetně čerpadla a filtru s příslušenstvím.


Hořák má nastavitelné předehřívání, může spalovat LTO, hydraulické, vyjeté motorové, rostlinné i všechny minerální oleje. Je zcela automatický, sám zapne, nahřeje na požadovanou teplotu a vypne. Dvou potrubní systém pro odvod spalin, dostatečně velký prostor pro oheň ve spalovací. Celoroční koncepce vytápění.


Zvláštní hodnotu má v naší koncepci vytápění s využitím obnovitelných zdrojů energie. S touto koncepcí vytápění dosáhneme dalekosáhlé nezávislosti na fosilních palivech (plyn, olej ), což je významné hledisko vzhledem ke stoupajícím cenám energie v dnešní době. TATAREK automatická regulace hoření HS Flamingo, teplovodní - 120mm. Teplovodni kotel na olej.


Automatická regulace řídí topný okruh, ve kterém je zdrojem tepla teplovodní krbová vložka, případně další zdroje. Dobrý deň Vážení priatelia, tiež som chcel prestavať kotol ÚK z pevného paliva na použitý olej , no nepodarilo sa. Kúpil som na internete horák aj s nádržou s predhrevom, no ako som doma zistil, horák je na môj malý kotol priveľký, myslím fyzicky, je problém ho bez väčších zásahov do kotla namontovať a samotný horák.


KOTLE NA OLEJ - Topení Kořínek. Interiérové kotle a krbová kamna s výměníkem VERNER dopřejí perfektní zážitek s minimální náročností na obsluhu, optimálním výkonem, moderním vzhledem a tradičně skvělou funkčností. Dobrý den , rozhodl jsem se v rámci úsporných režimů pro montáž kotle s výměníkem na vyjetý olej. Poradil by mi někdo , kde se dá takový kotel koupit ? Plynové a elektrické kotle Buderus, Protherm, Vailant a pod. Jsou vyráběny ve výkonech od - 3kW.


Na rozdíl od kotlů na LTO (lehký topný olej ) nemá tento kotel problém se zanášením popelem a dehtovými složkami, které při spalování tuhých paliv a těžších olejových frakcí nutně vznikají. Nabídka peletových kamen s výměníkem je nejobsáhlejší na českém trhu co se týká modelových řa poměru ceny a kvality a zajištění záručního a pozáručního servisu. V naší nabídce naleznete teplovodní krbová kamna značek jako: Lincar, Ungaro, Caminetti Montegrappa nebo Kalor. Kotel na tuhá paliva výkon kW.


Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny, Stav zboží Nov. Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety, zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem ), které patří ke špičce na Evropském trhu. Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky