středa 15. listopadu 2017

Ventilátor bezlopatkový

Bezlopatkový ventilátor MUNA 5BLStylovým designem doladí Váš interiér do posledního detailu. Je ideálním společníkem v horkých dnech, jak v kanceláři, tak v domácnost. Ventilátory a chlazení DYSON přehledně na jednom místě. Inovatívny vďaka dizajnu a technológii. Výkonný bezlopatkový ventilátor s posilneným výkonom, nízkou hlučnosťou, šetriaci náklady na energie.


Tento kúsok si jednoducho zamilujete.

Velkou novinkou posledních let je ventilátor , u kterého byste marně hledali nějakou tu vrtuli – tzv. Okouzlí vás na první pohled. Ladné tvary a chybějící připomínka pohonu vrtulových letadel vás vtáhne do atmosféry moderních technologií 21. Súčasne každý ventilátor v sebe ukrýva Helmholtzov dutinový rezonátor, ktorý zachytáva a rozptyľuje zvuk motora.


Rýchlosť motora bola kalibrovaná na beh s nižšími otáčkami bez vplyvu na chladiaci výkon a excentricky umiestnený prstenec dovoľuje vzduchu vstupovať s menšími turbulenciami a tým je tichší. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete rôzne druhy ventilátorov, od teplovzdušných po kúpeľnové. Záleží len od vašich požiadaviek a priestoru, ktorý chcete ohriať, či prevzdušniť.


Po minutách bylo v prostoru o objemu mzachyceno benzenu a formaldehydu.

Vám aj ochotne poradíme či už mailom, telefonicky alebo osobne v našej kamennej predajni. Ačkoliv je tento ventilátor vyrobený z plastu, má vysokou stabilitu, o kterou se stará jeho jedinečné sloupkové zpracování s dobrým těžištěm. Lze ho tedy využívat především jako sloupový ventilátor , popřípadě i jako stolní na nižší komodu nebo podstavec. Věžový bezlopatkový ventilátor přináší osvěžující proudění vzduchu.


Beper VE300B v unikátní konstrukci a propracovaném designu nabízí rychlosti, funkci oscilace, výsuvné ovládací tlačítko a časovač na 1minut. Díky své věžové konstrukci není náročný na prostor. Na rozdíl od jiného bezlopatkového ventilátoru, který je poměrně dobře slyšitelný, tento spíše šustí či syčí.


Užitečná věc, při usínání je časovač. Při používání na cestách můžeme použít nejrychlejší režim, ale při práci na stole stačí prv. Využívá speciální technologii proudění vzduchu. Je bezpečný a méně energeticky náročný. Díky bezvrtulové technologii je vzniklý proud vzduchu nepřerušovaný a rovnoměrný.


Jelikož nemá lopatky, je mnohem. Der Dyson Air Multiplier Ventilator hat uns begeistert, seit wir ihn das erste mal gesehen haben. Dieses Review zeigt die Unterschiede und Vorteile gegenüber einem handelsüblichen Rotor.


Neobvyklý ventilátor podivného tvaru, bez využitia lopatkovej vrtule. Tak by sa dal charakterizovať vzhľad tohto prístroja.

Nové tvary a technológia fúkania prináša vysoký výkon s príjemným prúdením vzduchu. Prúdenie je kontinuálne bez nárazov. Navyše je špeciálne navrhnutý tak, aby redukoval hlučnosť, a to až o. Stĺpový ventilátor Dyson AMje revolučný bezlopatkové zariadenie s elegantným dizajnom hodiacim sa do každej modernej domácnosti. O pohon vzduchu sa stará technológia Air Multiplier, ktorá ho poháňa a urýchľuje prostredníctvom prstencového otvoru, prúd je príjemný, rovnomerný a bez poryvov. Pohodlnou obsluhu zajišťuje dálkový ovladač s magnetickým úchytem a lze ho tak jednoduše připnout k tělu ventilátoru.


Vybrat si můžete ze dvou designů – oválný nebo kulatý ventilátor. Parametry jsou pro oba typy stejné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky