úterý 28. listopadu 2017

Revize elektro plzen

Výchozí a pravidelné revize elektroinstalací, elektrospotřebičů, strojů, hromosvodů, měření osvětlení a analýza elektrické sítě. Jsem nezávislý revizní technik. Vždy budete hovořit jen se mnou, a ne s operátorkou nebo člověkem, který není znalý věci. Elektrorevize a revize elektro Plzeň.


Kompletní elektroinstalační práce, slaboproudé a silnoproudé rozvody, revize elektrických zařízení a hromosvodů, výroba rozvaděčů.

Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Hledáte zkušeného a pečlivého elektrikáře za výhodnou cenu? Pak jsme tu právě pro vás.


V tomto oboru se naše firma pohybuje již řadu let. Plzeň, Rokycany, Nýřany, Přeštice, Dobřany a okolí. Potřebujete provést revizi elektroinstalace, elektrických spotřebičů či jiných elektrických zařízení?


I s tím vám můžeme pomoci.

Máme adekvátní odborné znalosti, pracujeme rychle, spolehlivě a za výhodnou cenu. Náš tým odborníků pro Vás zajistí kompletně nové rozvody elektroinstalace včetně demontáže starých rozvodů, zednických prací, osazení nových rozvodů a rozvaděčů, podružných elektroměrů, výsledné kompletace a revize a následně tak i ostatní úkony jako montáže elektrického topení vč. Také periodické (opakované) revize elektro mají své zákonné ustanovení – bez nich pozbývá po vypršení výchozí revize její platnost Neprovádění revizí elektro je porušením zákona ze strany organizace provozující zařízení či instalaci a je citelně postihováno inspektoráty bezpečnosti práce při kontrolách či vyšetřování pracovních úrazů a majetkových. Kdo jsme a kam směřujeme.


Kamil Nehéz - revize elektro ,. Hlavně kvůli bezpečnosti je velmi důležité, mít vše, co se týče elektřiny naprosto v pořádku. V dnešní době si snad život bez elektřiny nedokáže nikdo představit a víme, že nám je velmi prospěšná. Revize hromosvodů v Plzni-město a okolí. Provádíme jednorázové i pravidelné revize elektrických zařízení, ručního nářadí a elektrických spotřebičů.


Výsledkem celé revize je revizní zpráva, která je pro vás zároveň důležitým dokladem. Leave a reply Zrušit odpověď na koment. ELEKTROINSTALACE PLZEŇ. Kromě klasické práce v oboru elektrikář nabízíme práce na společné televizní anténě, satelitů, domovní zvonky, zabezpečovací systémy, kamerové systémy s možností online záznamu a nahráváním na pevný disk, pále pak montáže hromosvodů, revize , přihlášky nových odběrných míst, montáže a instalace automatických elektrických vratových pohonů, zapojení.


Samozřejmě provádíme veškeré elektroinstalační práce, opravy, výrobu i revize rozvaděčů, instalace hromosvodů, osvětlení, domovní i bytové instalace, slaboproudé a silnoprodé instalace a to vše v termínu a maximální možné kvalitě. Skontrolovat elektroinstalaci,pojistky a eventueněl revize.

Termín: nutné v nejblížších dnech Dobrý den, Dovoluji si Vám nabídnout své služby ohledně kontroly a revize elektroinstalace ve vašem. Měříme intenzitu osvětlení, snímání elektroinstalace termokamerou. Naši revizní technici elektro mají potřebná osvědčení pro revize elektrických. Dále analýzy elektrických sítí, energetická. O nás, elektroinstalace, telefonní rozvody, montáž osvětlení, hromosvody, silnoprou slaboprou revize elektro.


Pavel Haniger - revize elektro Plzeň. V poslední fázi provede náš revizní technik elektrorevizi a celou zakázku předáváme k. Provádíme revize úniků chladiva dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky