pondělí 6. listopadu 2017

Dezinfekce bytu

Nejšetrnější a přitom nejefektivnější forma dezinfekce a dezodorizace je ozónovým čištěním. Tento reaktivní tříatomový kyslík Orychle reaguje s bakteriemi a viry, které okamžitě likviduje. Po 1 vydezinfikování.


Potřebujete provést úklid bytu po mrtvole a desinfekci bytu či jiných prostor, ve kterých se nacházely pozůstatky zesnulé osoby delší dobu? Bohužel i do takových situací se někdy můžete dostat.

Zůstaly v bytě po zemřelém prosaky, hmyz a silný zápach? Dezinfekce bytu , kanceláře nebo provozovny. Profesionální, prostorová, bezchlorová a bezalkoholová dezinfekce.


V rámci dezinfekce bytu můžete použít i jiné přírodní prostředky a způsoby očisty vzduchu, například vykuřování, velice účinná je k tomuto účelu třeba šalvěj. Odborná dezinfekce ploch všeho druhu se 1 virucidním a antibakteriálním působením. Při hrozících virových epidemiích je dobré mít v kuchyni na stole nakrájenou cibuli, která svým odérem a dezinfekčními účinky chrání vzduch v. Mám podezření na pohyb osoby s pozitivním testem nebo chci mít jen jistotu a chránit sebe, kolegy nebo rodinu.

U nás si ji provádíme sami a na nástěnku pokaždé napíšeme termín, kdy byla provedena. Začali jsme to psát i dopředu, a to včetně hodiny, kdy bude provedena, protože se v našem domě stalo, že se jeden pes nadýchal čerstvé dezinfekce a měl z toho otravu (přežil :)). Takhle mají všichni dohled nad úrovní. Tato metoda je šetrná, rychlá a velmi účinná. Váš byt nebo dům bude za hodinu až dvě naprosto dezinfikovaný, zbavený všech virů a bakterií.


X Vážení zákazníci, provoz internetového obchodu není omezen. Ahoj všichni, píšu je pro info ohledně dezinfekce domů. Našim cílem je pomáhat žít v čistém a příjemném prostředí. Vyberte si z naší bohaté nabídky ZDE. Animace procesu dezinfekce vzduchu pomocí UV záření.


Odstranění zápachu a dezinfekce prostor (čištění ozónem) provádíme pomocí výkonných generátorů ozonu. Chemické metody dezinfekce. Dezinfikovaným médiem je jak vzduch nasávaný do zásobníku při poklesu hladiny, tak i stávající ložisko vzduchu nad hladinou vody. Jde o postupy a aplikace chemických látek v plynné podobě nebo v roztoku, při kterých se mikroorganizmy usmrtí nebo se zastaví jejich růst chemickými dezinfekčními.


Doplňková dezinsekce bytu na švábovitý hmyz nebo mravence geleprovedené společně s deratizací bytu 499. Přidejte fotku ze svého zážitku s HyperSlevy.

Při aplikaci postřiku nebo aerosolu: paušál – ochranné pomůcky – 300. Kč bez DPH za jednoho provádějícího pracovníka v místě provedení prací. Pouze informativní ceny. Hledáte kvalitní dezinfekce UV zářením pro použití v domácnosti?


Vyřešíte tak zápach, plísně i bakterie. Již let se zaměřujeme na dezinfekční prostředky, baktericidní lampy, které můžete v domácnosti využívat prod dezinfekci ovzduší a ploch. Quavas – dezinfekce ozónem. Nehledě na fakt, že takovýto materiál může být i zdravotně závadný a bývá nutná speciální dezinfekce.


Provádíme dezinfekce a čištění bytu , domu a místností ozonem. Existují případy, kdy po zemřelém v bytu zůstane organický odpad (například staré skvrny od krve), čištění je pak práce pro opravdové odborníky. Plošná dezinfekce povrchů a místností S působností v celé ČR. Důkladné dezinfekce povrchů s antibakterálním a virucidním účinkem.


Naše dezinfekce ploch je vhodná jak pro domácnosti, podniky i veřejné služby (úřady, mh muzea, školy) a má maximální efektivnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky