čtvrtek 23. listopadu 2017

Elektricky odvlhcovac vzduchu

Zvýšenou vlhkostí vzduchu se obvykle myslí množství vodní páry obsažené ve vzduchu v koncentraci vyšší než relativní vlhkosti. Co je to optimální vlhkost vzduchu a proč je třeba ji udržovat? Pojem vlhkost vzduchu udává, jaké množství vodní páry obsahuje dané množství vzduchu. Vlhkost je přirozená vlastnost.


Okrem funkcie odvlhčovania je prítomná tiež funkcia čističky vzduchu , ktorá je ešte doplnená o ionizačnú funkciu. Zabraňujú tvorbe plesní, množeniu roztočov a zaisťujú dýchateľné prostredie bez prebytočnej vlhkosti. Relatívna vlhkosťPri teplote °CPri teplote °C. Tentokrát sme pre vás hľadali ten najlepší odvlhčovač vzduchu. Rozprávali sme sa s predajcami bielej techniky, zohľadňovali sme aj reálne recenzie užívateľov na internete a osobné skúsenosti našich známych.


Zamezují tvorbě plísní, množení roztočů a zajišťují dýchatelné prostředí bez přebytečné vlhkosti. Ak trápi vašu domácnosť nadmerná vlhkosť, čo vám spôsobuje praskanie stien a množenie plesní, zaobstarajte si výkonný odvlhčovač vzduchu , ktorý vás razom zbaví týchto nepríjemností. Potrebujete svoj domov zbaviť nadmernej vlhkosti, alebo práve naopak, potrebujete zvlhčiť suchý vzduch vo vašom obytnom priestore?


Potom si podľa vašich potrieb vyberte z našej ponuky zvlhčovačov a odvlhčovačov nižšie. Profesionálne odvlhčovače značiek Master a Atika sú využívané hlavne na stavbách, záchrannými zložkami a obecnými úradmi pro povodniach a vodovodných haváriách, v archívoch knižníc a všade tam, kde je nutné efektívne odstraňovať prebytočnú vlhkosť vo vzduchu. Pre jeho zachovanie vám pomôže najlepší zvlhčovač vzduchu.


Ak po čistom vzduchu túžite aj vy, nemusíte preto chodiť nikam ďaleko. Stačí si zakúpiť tohto šikovného pomocníka. Aby sme vám uľahčili hľadanie, vybrali sme pre vás najlepšie zvlhčovače či čističky vzduchu , ktoré na trhu nájdete. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Maximální množství vody odebrané ze vzduchu za hodin uváděné výrobci je počítáno při relativní vlhkosti a teplotě 30°C.


Je k nemu originál krabica a faktúra. Bol kupovaný z dôvodu plesne na stene v byte,ale problém je už vyriešený, odvlhcovac pomohol,tak po. Odvlhčovací kapacita se pohybuje od do litrů za den. Elektrický odvlhčovač vzduchu.


Zvýšená vlhkosť vedie k vzniku plesní na stenách, odlepovanie tapiet, škodám na omietkach. Stavba so zvýšenou vlhkosťou, v ktorej nie sú používané odvlhčovače vzduchu , môže mať neblahé následky na ľudské zdravie. Nedostatečné větrání způsobuje vznik zatuchlého zápachu a plísní ve skříních, spižírnách, kredencích apod.


Sušička vzduchu , používána cca dny na vytopenou koupelnu, nyní nevyužijeme. Absorpční elektrický odvlhčovač Qlima White představuje vysoce účinnou metodu vysoušení vzduchu průchodem přes silikagelový materiál, který se kontinuálně tepelně regeneruje. Okruh pracuje bez kompresoru a náplně chladivem. Vybrat si můžete ze třech režimů a to: čistička vzduchu , odvlhčovač vzduchu nebo současně čističku s odvlhčováním. Je proto tichý a lehký.


Velkou výhodou je dětská pojistka. Pro lepší manipulaci je odvlhčovač vybavený rukojetí a kolečky. Objem nádržky je l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky