pátek 3. listopadu 2017

Clage průtokový ohřívač

Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Malý průtokový ohřívač tlakový pro jedno odběr. Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité zásobení teplou vodou bez předehřevu a beze ztrát energie vodovodním potrubí.


Hospodárně nastavený průtok zajišťuje maximální účinnost.

Dále zastupujeme Dánskou firmu DEVI, vyrábějící úsporné topné rohože, které jsou ideální k rovnoměrnému šíření tepla z celého povrchu podlahy a vytvářejí tak ideální rozložení teplot v místnosti. Nabízíme kompletní sortiment DEVI, jako jsou inteligentní termostaty, kabely k ochraně příjezdových cest, okapů a potrubí proti zamrznutí. Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrového místa, k napojení na otevřenou instalaci pro třítrubičkovou armaturu, řízený hydraulicky, s vysoce efektivním topným tělesem, které zaručuje okamžitě teplou vodu při otevření kohoutku.


Ve výrobním programu najdete průtokové ohřívače tlakové, beztlakové, elektronicky řízené a výběr kompletů s různými typy baterií, které pokryjí celou řadu požadavků pro různá odběrná místa. Tomu odpovídá i vyšší cena. Průtokový ohřívač vody Clage je perfektním příkladem prémiového produktu. Se svou výkonností ale zajistí dodávku teplé vody hned pro několik odběrných míst, navíc se mimořádně pohodlně ovládá.


Pokud tedy chcete to nejlepší, je tohle jasná volba a vítěz testu.

Teplota vstupní vody nesmí překročit 70°C. Voda přitékající do armatury je bezprostředně ohřívána a nezůstává ohřátá v nádrži jako je tomu u zásobníkových ohřívačů. Teplá voda je k dispozici ihned a po neomezeně dlouhou dobu. Umístění průtokového ohřívače v bezprostřední. Cílovou teplotu je možné přepínat senzorem na krytu přístroje.


Kompaktní průtokový ohřívač vody s řídícím panelem pro úsporný a pohodlný ohřev vody. V případě že hlavní mytí bude probíhat v myčce nádobí a ručně se občas opláchne jen pár drobností, není nutné použít příliš výkonný průtokový ohřívač ke dřezu. V takovém případě se uplatní malý tlakový průtokový ohřívač typ MBHnebo MBH volba také záleží na možnostech elektrického přívodu k ohřívači. Výstupní teplota může být změněna v rozmezí až 60°C. Okouzlí vás atraktivní design a ovládací prvky např.


Ohřívač je určen pro jednoduchou instalaci. Předností je elektronická regulace výkonu, kdy se spotřeba energie automaticky mění podle okamžitého průtoku vody a zvolené teploty. Elektronicky řízený průtokový ohřívač vody s jednoduchou obsluhou. Popis: Prodám průtokový ohřívač vhodný pro RD. Nepoužitý, byl pouze namontován a odmontován.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Elektrické průtokové ohřívače vody, správná cesta k budoucnosti. Uplatnění elektrických průtokových ohřívačů. CLAGE MBH tlakový (pod umyvadlo) Elektrický průtokový ohřívač pro jedno odběrové místo, tlakový, řízený hydraulicky s efektivním výhřevným systémem.


Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky