pátek 3. listopadu 2017

Trubkové ohyby

Jelikož je třeba zachovat v potrubí co nejplynulejší proudění a větší rádiusy ohybů to umožňují daleko více, než trubkové oblouky, proto je hlavně používáme v horkovodech a parovodech, kde by. Olomouckou ulici v Brně, kde navazujeme na více jak stoletou tradici kotlářské výroby v těchto prostorách. Nabízíme výrobu večkerých trubkových ohybů, výhybů a prefabrikaci potrubních částí. Po přestěhování do výrobní haly v areálu bývalého Dolu Paskov se sortiment našich výrobků a služeb neustále rozrůstá.


Naše současná výroba se zaměřuje konkrétně na ocelové konstrukce, trubkové ohyby a zámečnické služby a obrábění. Trubkové ohyby jsou dodávány z výroby. Vyvíjíte nový výrobek s netradičním tvarem? Potřebujete ohnout profil, zakružit jackel, vytvořit 3D ohyb z trubek?


Je pro Vás vaše současná technologie ohýbání složitá, problematická a málo efektivní? V inzerci nabídek k prodeji od dodavatelů z ČR a SR. T kusy, tvarovky trubky se závitem - závitový kus délka 150mm, 200mm nátrubky varné-spojky fitinky černé a pozinkované Příruby. Další výhodou ramene je možnost skenování etalonu trubky a převod do softwarového programu. Rameno tak lze využívat pro kontrolu vyrobených trubek, tak i pro oměření vzorků.


Ohýbání trubek Hlavní součástí kovovýroby je ohýbání trubek za studena z konstrukčních materiálů, ale také z materiálů nerezavějících ocelí a slitin hliníku. Dále dodáváme i trubkové OHYBY. Společnost KOMAP DĚDOV s. Produkty jsou dodávány a skladovány především z krytého sklady v Ostravě. Oblouky slouží ke spojení potrubí při změně směru osy vedení a pro konstrukční účely.


Použítí pro dopravu média v energetickém a chemickém průmyslu a pro ocelové konstrukce. Oba trubkové ohyby a lokty mohou být bezespárné a svařované. Obecně platí, že malé a střední velikosti jsou bezproblémové, ale velké velikosti jsou svařovány, například spirálové svařování.


Vypadají stejně jako vzhled. Někdy jsou zaměnitelné, ale ne stejné. Jaký je tedy rozdíl mezi ohybem trubky a ocelovým. Ocelové bezešvé trubky mohou být dodávané jako dělené trubky a trubkové ohyby. Zpracovávané jsou převážně přesné za studena tažené trubky.


V případě požadavků se mohou ve formě polotovarů dodávat i za tepla válcované trubky. Dělené trubky jsou určené zejména pro výrobce automobilových komponentů. Na ohýbačce W37YPC-8vyrábíme trubkové ohyby : - z námi dodaného materiálu - z materiálu dodaného zákazníkem.


Dĺžky koncov podľa normy ,alebo podľa priania zákazníka. Konečné výrobky prechádzajú kontrolou akosti a NDT skúškami. U výrobků (zejména trubkové ohyby a svařované trubky). Po tepelném zpracování lze provést úpravu povrchu zpracovaného materiálu tryskáním a vhodnými nátěry podle schváleného postupu.


Výroba: - trubkové ohyby austenitických ocelí. Bezešvá provedení a varianty 45° a 180° prosím na vyžádání. Pájecí tvarovky: Zástrčné úhly a nasazovací T-kusy k pájení či svařování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky