úterý 14. listopadu 2017

Plynové kotle s ohřevem vody

Plynové kotle s ohřevem vody

Její nejžádanějším sortimentem jsou plynové kotle a kondenzační plynové kotle. Mezi nejoblíbenější a nejkomfortnější variantu patří sestava plynového kotle s nepřímo ohřívaným. Protherm – nabízí stacionární a závěsné plynové kotle i kondenzační a také elektrokotle, v nabídce nechybí ani prútokové ohřívače vody. Plynové kotle s ohřevem vody Protherm, Junkers, Baxi. Plynový kotel má zabudovaný výměník pro průtokový ohřev vody přímo v kotli.


Plynové kotle s ohřevem vody

Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem. V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel.


Gepard MOV Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, l, kg Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba. Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají kotle plynové -závěsné. Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia.


Plynové kotle s ohřevem vody

Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou modulací výkonu. Výhodou tohoto řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle a odpadá nutnost pořízení. Ohřev vody se děje pomocí tzv. Pomocí kotle budete mít k dispozici dostatečnou zásobu teplé vody na více místech ve Vaší domácnosti. Kondenzační kotle s průtokovým ohřevem vody jsou nenáročné na prostor.


Velkou finanční úsporou a výhodou je, že díky kondenzačnímu kotli s. Kotel s průtokovým ohřevem Vám poslouží nejen pro vytápění, ale také k ohřevu vody průtokovým systémem. Výhodou zmíněného řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle. Dále také odpadají náklady na pořízení přímotopného či nepřímotopného zásobníku teplé vody. Tímto způsobem mohou fungovat jak plynové , tak elektrické kotle. Opět můžeme nalézt převážně u plynových kotlů.


Kotle s průtočným ohřevem. Takto konstruované kotle ohřívají vodu, kterou právě používáte a neshromažďují ji do zásobníku. Plynový kotol má zabudovaný výmeník pre prietokový ohrev vody priamo v kotli. Thermona THERM plynové nízkoteplotní (atmosferické) kotle s průtokem, ohřevem vody TUV. Závěsné kotle značky THERM představují obzvláště technicky vydařený produkt.


V této kategorii naleznete plynové kotle Junkers, které v sobě kombinují kotel pro vytápění a ohřev užitkové vody nazývané kombinovaný kotel. Vybrat si můžete kotle Junkers s průtokovým ohřevem nebo s ohřevem vody pomocí bojleru. Bojler neboli nepřímoohřívaný zásobník vody může být umístěn mimo kotel, tzv. Sestavy s průtokovým ohřevem teplé vody. Pro objekty s tepelnou ztrátou do 15kW.


Ich výhodou je hlavne nízka cena, jednoduchá konštrukcia, a tým aj jednoduchosť neskoršieho servisovania. VERA HE ErP je kondenzační závěsný plynový kotel s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody s nuceným odtahem spalin pomocí modulačního ventilátoru. Kotel se vyznačuje atraktivním designem, velmi malými rozměry ( v-7x š-4x h-250mm), novým primárním jednošnekovým nerezovým výměníkem CONDEVO z oceli INOX AISI 316L, krystalickým digitálním displejem. Viessmann - plynový kondenzační kotel s průtokovým ohřevem vody Potřebujete poradit s výběrem kotle , nebo potřebujete kotel na dotaci? Dobrý den, plynové kotle mohou být: 1. TUV - teplá voda na nádobí, koupání), s průtokovým ohřevem vody , s ohřevem vody v zásobníku 2. Vybírat lze z nejrůznějších typů – plynové kotle topné , plynové kotle s průtokovým ohřevem popřípadě plynové kotle s integrovaným zásobníkem vody TUV.


Prvním jsou plynové kotle s odkouřením do komína, kdy spaliny odchází do komínového tělesa, jež musí být vyvložkováno. Druhý typ představují plynové kotle s nuceným odtahem spalin, jež se používají tehdy, když nelze z rozličných důvodů instalovat plynový kotel, který by měl odtah do komína. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky