pátek 24. listopadu 2017

Kotel na vodu brutar

Retro ,, brutar B po babičce r. NA OPRAVU- kotel v místě sváru prolíná, vlasová trhlina-nutno zaletovat),ČI NÁHRADNÍ DÍLY. K vyzvednutí POUZE osobnímu v Plzni. Inzerát platí do vymazání ! Brutar smaltovaný Unikot kotel na ohřev vody.

Spodní část tvoří kotel , ve kterém se topí tuhými palivy. Horní část je velká nádoba na vodu , která je pozinkovaná nebo smaltovaná. Kotle na ohřev vody a butary. Dům a zahrada - Prodam brutar bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Ohřívač vody na dřevo Thorma UNIKOT - Hnědý. BRUTAR kotel na vodu - slouží k ohřevu vody. Thorma Unikot je opatřen vypouštěcím kohoutem, který slouží k čerpání teplé vody z kotle.


Koupelnová lázeňská kamna Slouží na ohřívání teplé vodu - to znamenánbsp;několik polínek a máte spoustu horké vody. Elektřina již dávno není za haléřů a příprava teplé vody může představovat významnou částku v rodinném rozpočtu. Lázeňská kamna mají perfektní účinnost. Dvouplášťový multifunkční kotel , pařák (tuhá paliva,( brutar )). Vnitřní plášť nerez 2mm.


Vnější plášť pozink FE. Možnost přestavby na medomet(za příplatek). Bližší informace na tel. K č (EUR 381) Kotlová souprava 60l smaltovaná, zabijačkový kotel Thorma.


Menší kotel má dvojitou stěnu, takže se nemusíte bát, že by se vaše rozpékající se dobrota spálila. Uprostřed stěn se navíc nachází voda, která se zaslouží o to, že se teplo rozprostře všude stejně. Součástí balení je stojan, miska na vodu , miska na čokoládu, vidlička a svíčka.


Kotel vybaven odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou.

Splňuje podmínky třídy dle ČSN EN 303-5. Vyhledávání slova brutar , v našem bazaru. V restauraci Masné krámy mohou lidé vidět tradiční zabíjačku. A jinak - prďte na kotel a udělejte z cihel ohniště a na.


Vyzdívka šamotová, vložka Bru. Ať si necháme vepře porazit přímo na dvorku nebo na jatkách, a nebo i když koupíme třeba jen půlku prasete, které chceme zpracovat ve stylu české zabíjačky, bez kotle se neobejdeme. V kotli se ohřívá kvantum vody na spaření vepře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky