čtvrtek 23. listopadu 2017

Přestavbová sada pro kotel hercules u26 cena

Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. Vzhledem k platné legislativě se přestavbové. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Prestavbova sada pro kotel Hercules U26. Originální přestavbová sada je určena pro kotle Hercules U(ECO) všech generací a provedení. Koupím přestavbovou sadu na kotel viadrus.


Skladem Cena s dopravou Filtrovat.

Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. VIADRUS PŘESTAVBOVÁ SADA HERCULES UECO ČL. Doporučená cena výrobcem s DPH, 1Kč.


Základním palivem je černé uhlí a hnědé uhlí ořech ale také je možné topit peletami 8-mm. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. Prospekt Návod k instalaci Návod k obsluze kotle DUO Návod k obsluze. Nikde nenašel fotografie, jak tato sada má vypadat ve skutečnosti.


Receptář, univerzální hořák, přestavba kotle , přestavba kotlů , univerzální hořák, retortový hořák,. Kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním.

Doprava za pouhých 4bez DPH. Platí pouze při platbě předem. Výhodami přestavěného kotle jsou mimo zařazení do 3. SN EN 303-a to včetně nového návodu a nového výrobního štítku. Pokud nainstalujete keramickou sadu, dostanete tak kotel do 3. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.


Kdo by měl zájem volejte a pište. Nejnovější přestavbová sada je určena pro kotel Hercules DUO s řídící automatikou GECO nebo Saphir. Ano, na začátek příštího roku připravujeme certifikaci kotle Hercules Ui pro koks. Po instalaci přestavbového balíčku pro vybrané typy kotlů lze získat kotel s vyšší emisní třídou a obdržet tak nový štítek ke kotli pro 3. Mají stejný profil jako rošty článků kotle-montáž vložením.


Do kotle je jich potřeba vždy o jeden kus méně než má daný kotel článků. Spalování jiných látek, např. Teplovodní litinový kotel HERCULES Uje konstruován na spalování tuhých paliv - černého uhlí, koksu a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem. Kotel je k dispozici ve výkonových řadách až kW.


Těleso kotle se skládá z litinových článků vlastní výroby a vodou chlazených pevných roštů. Nákupem přestavbové sady získáte nové sériové číslo kotle. Rychlá a bezpečná doprava.

Přednosti: - splňuje emisní třídu dle ČSN. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Seznam produktů značky VIADRUS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky