čtvrtek 3. října 2019

Šokový zmrazovač

Díky šokovému zmrazení nedochází k tvorbě krystalů ledu (jako při pomalém mražení), které rozbijí strukturu produktu. ATT1 NORDline slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla. V neposlední řadě je třeba zmínit výhodu vysoké kvality takto upravených pokrmů oproti kvalitě při chlazení v lednici.


Pokrmy zchlazené šokovým způsobem si drží svou vlhkost, tvar, barvu, ale také především chuť. Vám zajisté mnohonásobně vrátí.

Vnitřní a vnější plášť nerez (s vyjímkou vnějšího dna - pozinkovaná ocel) Vnitřní zaoblené rohy Tloušťka izolace mm. Zchlazovací cyklus minut,mrazicí cyklus max 2minut. Odnímatelná horní deska. Je vyrobena z nerezové oceli, a má zakulacené hrany, díky čemu se snadno udržuje v čistotě. Profi gastrotechnika v Košiciach.


Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné. Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Předmět plnění: - dodání ks šokového zmrazovače plazmy dle specifikace - kontaktní zmrazování - plně automatický provoz - celonerezové provedení - bezpečnostní systém - alarm pro nepovolený nárůst teploty nad -stupňů, alarm při výpadku napájení sítě - chlazení vodou - atd.

Jeho úlohou je „šoknúť“, inými slovami vo veľmi krátkom čase schladiť (prípadne zmraziť) čerstvo navarené jedlo. Táto jednoduchá, no skutočne účinná metóda vám prinesie hneď niekoľko výho pričom dodržíte všetkyhygienické predpisy: 1. MBF 42) krevních vaků s plazmou na teplotu -30°C do minut. Zmrazovač může být vybaven alarmem při výpadku napájení nebo při nepovolenému nárůstu teploty nad -30°C.


Moderní vybavení se snadno ovládá, v řádu minut zajistí hluboké zamražení masa, zeleniny i ovoce. Pomůže vám zvýšit efektivitu provozu a připravit si vlastní polotovary do zásoby. Nabízíme vám profesionální vybavení, možnost zkvalitnit a. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH, pokud nen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zařízení pro skokové zchlazení nebo zmrazení vyrobených jídel. Při procesu zmrazování tzv.


Proč je šoker ve výrobě užitečný? Kvalitní šoker může výrazně zefektivnit výrobu, protože umožňuje lepší plánování. Nemusíte každý den znovu vyrábět těsta nebo krémy - můžete si jednorázově připravit větší množství, šokově zamrazit a podle potřeby regenerovat menší množství.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies.

RDM050S, šoker pro malou profi kuchyni. Rozestupy vidících ližin 65mm. Režim šokového zchlazování z 90°C do 3°C kapacita do 10kg za cyklus. Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma.


Eje praktický a dá se použít prakticky kdekoliv. Usnadňuje a zefektivňuje práci. Respektuje hygienické a sanitační normy, uspoří Vám čas i. CESK nebo Společnost) v souvislosti s účinností nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU č. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé též pod zkratkou GDPR, a zákona č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky