pátek 4. října 2019

Termostatická hlavice siemens

Více než let s Vámi! Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty. Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Vyrábí se v bílé barvě, tudíž bude ladit s topením. Design je moderní, velice líbivý a zároveň ne příliš výrazný.


Největším záporem výrobku je použitý materiál.

Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Vybírejte si Hlavice pro radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Inteligentní radiátorová termostatická hlavice s Bluetooth a aplikací pro telefon.


Integrovaný displej, který lze otočit o 1stupňů, umožňuje snadné odečítání údajů z libovolného úhlu. Termostatická hlavice plynule ovládá radiátorový ventil a reguluje průtok teplonosné látky otopným tělesem. Výsledkem je konstantní pokojová teplota podle požadované hodnoty.

Kapalinové čidlo reaguje na odchylky od požadované teploty, která je nastavena na termostatické hlavici. Při stoupající pokojové teplotě se. Jednoduchá termostatická hlavica slúži na dosiahnutie optimálnej tepelnej pohody v miestnosti. Siemens Building Technologies. Podľa nastavenej hodnoty požadovanej teploty ovláda hlavice.


RTN 51G termostatická hlavice. RTN51G , Dostupnost: skladem. Ke každému zakoupenému radiátoru PURMO termostatická hlavice. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Viac ako rokov s Vami!


V rámci jedné sestavy je možné použít maximálně termostatických hlavic. Bezdrátové spojení mezi hlavicí a termostatem je velmi jednoduché a zvládne. Pro nastavení a regulaci požadované teploty vzduchu ve vytápěné místnosti je nezbytné, aby na otopná tělesa v provedení VENTIL KOMPAKT byla osazena termostatická hlavice. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Pro základní orientaci předkládáme základní typy od.


Termostatické hlavice slouží k ekonomickému vytápění v domácnostech, kancelářích a objektech kde vám záleží na optimální teplotě. Hlavice přivírá a otvírá termostatický ventil v závislosti na nastavené požadované teplotě v místnosti.

Připojení na ventil pomocí převlečné matice M30x5. Možnost vymezení regulačního rozsahu pomocí dvou posuvných zarážek. Rozsah jmenovitých teplot 8-28°C. Ochrana proti zamrznutí.


Regulační ventily SIEMENS. Objednejte si termostatické hlavice a ventily k radiátorům on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme termostatické hlavice a ventily k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky