čtvrtek 10. října 2019

Dakon dor 32 návod

Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely. Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Stáhněte si prospekty, ceníky, obslužné návody nebo projekční podklady ve formátu PDF ke všem produktům z naší nabídky.


Pokud hledáte obslužný návod na starší typ spotřebiče, který již není v aktuální nabídce, najdete jej v archivu. Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché.

Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava. Kotel DOR má výkon 9– kW. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zde se nacházíte: Heureka.


Poradte prosím(jč kraj)Děkuji.

Vhodné pro : DOR MAX, DOR 32. Seznam náhradních dílů – DOR. DOR DOR DOR DOR DOR max, DOR , DOR DOR D. Na všechny kotle z naší nabídky vedeme i náhradní díly.


KRBY A KAMNA KOTLE náhradní díly -tuhá paliva. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Emisní třída hnědé uhlí ořech I (20–mm).


KOTEL DOR D na dřevo název výkon objednací číslo. Další nespornou výhodou kotle je. JAKOS ETKA LS EMISNÍ TŘÍDA 3. Bylo v něm topeno sezónu, jako nový.


Při vyndavaní kotle ze starého domu se mi podařilo rozbít teploměr na teplotu a tlak vody - nové stojí okolo 200kc. DAKON DOR F - 15kW empty. Dále pak prasknul kousek litinoveho roštu. Je to otázka šikovnosti. Kraunamos nuotraukos- Pasiteirauti apie prekę.


Teplovodní kotel na tuhá paliva DOR F DOR F DOR F DOR F DOR F 24.

HPokyny pro cílovou skupinu. Tento návod k instalaci je určen odborníkům pracujícím v oblasti. Ocelový kotel DOR F na hnědé uhlí se zabudovanou bezpečnostní smyčkou.


Vyvlozkovanie komina 15x30cm, , 3. Dakon DOR 32D kieto kuro katilas. V návodu na dakon dor je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky