pondělí 7. října 2019

Kotle verner ceník

Kotle na pelety a tuhá paliva, kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem) Proč kotle VERNER ? Domov by měl být především útulným místem, do kterého se při každém návratu těšíte. Těšíte se na pomyslnou hřejivou náruč, odpočinek a na své blízké. Základem domova je příjemné teplo.


Interiérové kotly s výmenníkom.

Vážení zákazníci,upozorňujeme Vás, že od 22. Obchodní partner, který Vám prodá a nainstaluje kotel na kusové dřevo, interiérový kotel nebo krbová kamna VERNER , je povinen k tomuto výrobku zajistit uvedení do provozu a rovněž záruční a pozáruční servis. Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely. Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím.


Vybírejte z nabídky kotlů Verner na tuhá paliva. Kotle Verner patří ke špičce na českém i evropském trhu. Vynikají automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady.


Kotle na pevná paliva patří k nejvyhledávanějším produktům na našem e-shopu.

Luxusné interiérové kotly a krbové kachle s výmenníkom VERNER doprajú perfektný zážitok s minimálnou obsluhou. Přebytečný výkon kotle je možné ukládat i do akumulační nádrže. Na trhu je několik typů kotlů. Konstrukčně nejjednodušší se špatnou regulací a zároveň nejméně úsporné jsou tzv.


Nechybí kotle na pelety a biomasu, plynové kotle a kotle na tuhá paliva jako uhlí, dřevo nebo kotle s možností kombinovat více druhů paliv. Kotel VERNER Vje pyrolytický (zplyňovací) kotel na kusové dřevo, dřevní brikety a dřevní odpa konstruovaný s ohledem na antikorozní úpravu stěn. Vnitřní stěny kotle jsou vyrobeny z kotlových plechů tloušťky - mm.


Pro objekty s nízkou tepelnou ztrátou proto doporučujeme instalovat zplyňovací kotle , které umí regulovat výkon bez ztráty účinnosti v celém rozsahu výkonu, aniž by to mělo vliv na životnost kotle. Zplyňovací kotle VERNER řady EXTRA jsou pro tyto účely speciálně konstruovány. Díky inovativní konstrukci si kotel. Kotle všech druhů a velikostí na dosah ruky. Při výběru kotle je potřeba se v první řadě zamyslet, jaké palivo budeme používat.


Existuje totiž spousta druhů paliva, které může kotel využívat. Například máme kotle na tuhá paliva, plynná paliva, nebo na elektrickou energii. Tepelný výkon - kW.


Tento kotel má navíc chladící výměník proti přehřátí, to je pojistka proti přehřátí při výpadku elektrické energie.

Teplovodní kotel VIGAS patří do kategorie kotlů s dohoříváním a přehoříváním paliva, přičemž se využívá efekt pyrolytického spalování. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Aktuální ceníky výrobků Junkers Bosch.


Ceník výrobků Bosch a Junkers vč. Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit.


Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění. Podívejte se na nový ceník kotlů a krbových kamen značky VERNER. Kotle značky VERNER nabízejí tradiční kvalitu za nižší cenu.


Vyrábíme krbová kamna, interiérové kotle , kotle na kusové dřevo s účinno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky