pátek 11. října 2019

Elektromagnetický ventil 1

Elektromagnetický ventil je elektricky aktivovaný ventil , který obvykle používaný pro uzavírání průtoku vody, páry, vodních roztoků olejů nebo neutrálních plynů. V našem sortimentu nabízíme klasické dvoucestné verze, dle potřeby je možné dodání i složitějších řešení. Priamo ovládané elektromagnetické ventily Sú ventily, u ktorých je hlavný kolok priamo spojená s kotvou (jadrom) elektromagnetu, tzn.


Elektromagnetický ventil 1

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie elektromagneticky ventil 1. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Elektromagnetické ventily na topnou vodu a minerální oleje, neutrální plyny i pro rozvod a regulaci vzduchu.


Vždy je třeba zvolit odpovídající typ ventilu podle jeho účelu a primárního určení. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Odstranit tento produkt z oblíbených.


Elektromagnetický ventil 1

Přidat tento produkt k o. EV210B NO ,- s priamým pohonom. Ako pracuje elektromagnetický ventil EV210A NO 1. Tělo vyrobeno z mosazi. Bez napětí cívky je ven.


Y-díl, propojovací hadice, rohový ventil se zpětnou klapkou (ks), silikonový tmel reaguje na přítomnost rukou ve snímané zóně do vzdálenosti m od snímače okamžitým spuštěním vody k vypnutí dojde po vyjmutí rukou po uplynutí. C konektor není součástí. Spolehlivý ventil pro systémy s vyšším tlakem. Velmi odolné tělo ventilu z nylonu vyztuženého skelnými vlákny umožňuje použití ICV ventilů jako hlavních elektromag. Vždy je potrebné zvoliť zodpovedajúci typ ventilu podľa jeho účelu a primárneho určenia.


Elektromagnetický ventil 1

Pro bateriovou montáž použijte základové desky A1B2. Materiál mosaz nebo nerez ( nerez je vhodný i pro pitnou vodu. certifikát z České zkušebny je k dispozici ). Teplota média: až st. Firma RAIN BIRD přináší na trh zcela novou kompletní řadu 24V elektromagnetických ventilů 100HV, 100HV-MM a 100HV-F.


Ventily jsou ovládány pomoci elektromagnetu. Kvalitní nejen mosazné provedení. C vstupní filtr bez napětí uzavřen, zabudovaná zpětná klapka délka přez závity 85mm výška 60mm rozteč otvorů pro. Výrobce laminátových bazénů s dlouholetou tradicí.


Elektromagnetický ventil 1

Zajišťujeme dopravu, montáž a kompletní servis. Regulácia prietoku (FC). Možnost pripojenia regulátoru tlaku Irritrol OmniReg. Pri manuálnom otvorení, vnútorné odsanie vody. Telo a kryt zo sklonylonu.


Dvojitá zosilená membrána. Pracovný tlak od do bar. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Chcete-li být informováni o nových produktech a akcích, přihlaste se k odběru novinek e-mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky