úterý 8. října 2019

Kotel rojek ktp 20

PK se mi líbí plnění zvrchu a velikost přikládací komory oproti KTPčku. Na toto palivo kotel splňuje Třídu dle ČSN EN. Pokud bude fungovat tak jako KTP TO JEST BEZ PROBLÉMU TAK BYCH SI HO RÁD KOUPIL ,jen bych ho přece jen rád viděl u. V automatickém režimu kotel umožňuje spalovat jenom kvalitní bílé dřevěné pelety o průměru mm.


V současné době je firma ROJEK významným světovým výrobcem a má trvalé obchodní zastoupení ve více než státech. Dalším možným alternativním palivem je palivové dřevo, krátké kusové dřevo, čerstvé piliny, vlhčí štěpky i ostatní vlhčí biomasa, dřevěné nebo hnědouhelné brikety a černé uhlí (Kostka).

Regulovatelný výkon – kW. Tento kotel je dodáván bez zásobníku ! Rodinná firma ROJEK má dlouholetou strojírenskou výrobní tradici. Kotel KTP je jeden z řady teplovodních kotlů, které jsou konstruovány na spalování tuhých paliv. ROJEK KTP kotel 20kW na uhlí a suché i vlhčí dřevo.


Druh paliva: hnědé uhlí, kusové d. SN EN 303-5) se vztahuje 6letá záruka, výrobce však zároveň slibuje životnost až let.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kotel unikátní konstrukce umožňující topení i nevyschlým dřevem. Třída více parametrů viz foto.


KTP PELLET je regulovatelný výkon – kW. Při zatápění z horních dvířek kondenzuje voda, když se střísky rozhoří a přiložím tvrdé dřevo tak to pomáli kotel vyhasne a topí to tak na 55°C. Rojek KTP je teplovodní kotel na tuhá paliva se jmenovitým výkonem kW ( kW=2h spalování).


Nabízím k prodeji kotel Rojek KTP na tuhá paliva. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida. Dobrý den, měl bych na Vás velkou prosbu. Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel. Rychloúvěr od Modré pyramidy.


Automatický kotel Rojek TKA25. Hodnocení produktu: (). Piegāde no € Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem OCTA KASKO Ātrie kredīti Tops Atsauksmes par veikalu На русском.


Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní. V elektronice hořáku lze nastavit týdenní program. Elektonickou regulaci lze napojit na prostorový (pokojový) termostat.


Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy.

Spočítejte si cenu topení s peletami. Kolik mě stojí vytápění za rok? Měl jsem Rojek KTPa předtím DOR 20. Mám aku nádrž, takže kotel jel stále naplno.


Teplovodný kotol na tuhé palivá (s dochladzovacou slučkou). Výdrž násypky s dřevem hodinu. Jinak v něm shořelo opravdu skoro vše. V automatickom režime kotol umožňuje spaľovať len kvalitné biele drevené pelety o priemere mm.


Dalším alternativním palivem je kusové dřevo, krátké kusové dřevo, brikety, čerstvé piliny, vlhká štěpka i ostatní vlhká biomasa. Kč bez DPH Kotel KTP 25. Kotel na tuhá paliva litinový VIADRUS UEconomy, kW?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky