pondělí 28. října 2019

Otopná tělesa radik

RADIK RC VKUEnergeticky úsporné deskové otopné. Výjimku tvoří desková otopná tělesa výšky 2mm, která nemají ze zadní strany navařeny příchytky. Deskový radiátor se spodním připojením. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů).


Otopná tělesa jsou určena k vytápění koupelen, ale i jiných obytných místností. Koupelnové radiátory zpříjemňují teplotu ve svém okolí, slouží k předehřívání a sušení ručníků a ucelují design koupelny.

Jejich povrchová úprava a barevné provedení, v kombinaci s vhodnými designovými doplňky a ventily. V současné době jsou nejpoužívanější ocelová desková tělesa. Dělají v těchto provedení MM- středové připojení, KLASIK - pravé.


Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy a konstrukcí je určeno pro otopné. Radiátor je důležitou součástí centrálního vytápění, předává teplo do místností a udržuje ho.


Společnost Kermi vyrábí desková otopná tělesa více než let: v průběhu této doby jich bylo nainstalováno již milionů! KORATHERM HORIZONTAL - MDesignová otopná tělesa s vodorovně.

Seřazeni vedle sebe by mohli téměř dvakrát obtočit celou zeměkouli. KORADO nabízí kvalitní desková otopná tělesa značky RADIK , která jsou nejen elegantní, ale výrazně ovlivňují spotřebu energie a jsou vhodná jak do rekonstruovaných domů, tak novostaveb. Ceny energií stoupají a spolu s nimi náklady na vytápění. Je vhodný pro všechny typy otopných těles s kulatým profilem.


Háček na otopná tělesa. Každý deskový radiátor je vybaven odvzdušňovací zátkou. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.


Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Modely RADIK VK, RADIK VKU, RADIK VKL, RADIK VKM a RADIK COMBI VK jsou desková otopná tělesa v provedení VENTIL KOMPAKT se zabudovaným vnitřním propojovacím rozvodem a ventilem.


Toto konstrukční řešení umožňuje spodní připojení otopného tělesa na otopnou soustavu. This upgrade is not just an. Při mytí a čištění se používají různé čisticí a desinfekční prostředky a povrch otopného tělesa musí být dostatečně odolný.


Konvekční otopná tělesa předávají teplo prouděním vzduchu. Proudění mezi články s velkoplošným natékáním vzduchu ( např. ocelová a litinová článková otopná tělesa a trubková otopná tělesa ). Proudění otevřenou šachtou mezi otopným tělesem a obvodovou konstrukcí s volnou konvekcí ne přední straně tělesa ( jednoduchá desková otopná tělesa ). Seřazené vedle sebe by mohly téměř dvakrát obtočit celou zeměkouli. Kermi chce proto tímto poděkovat odborným partnerům, kteří produkty Kermi doporučují a instalují, neboť bez jejich důvěry.

Výsledný tepelný výkon tělesa RADIK závisí na jeho typu, rozměrech a teplotním spádu otopné soustavy, ve které je instalováno. Pokud jde o umístění tělesa v místnosti, standardně se doporučuje otopná tělesa umisťovat po celé délce okna, kde je riziko vzniku chladných padavých proudů. Díky širokému sortimentu řady. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. V dnešní době nejpoužívanější variantu představují otopná tělesa se zabudovaným ventilem tzv. RADIK VK, jedná se o horizontální otopná desková tělesa s vloženým regulačním ventilem s přípravou (vnější závit M30x5) na montáž termostatické hlavice, popřípadě obdobného regulačního prvku.


Model RADIK VKL je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje levé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky