úterý 15. října 2019

Třívrstvý nerezový komín

Vyberte si způsob založení komínu: 1. Nádoba na saze je ekonomicky výhodnější řešení, nevyžaduje směrem dolů od T-kusu velký prostor (cca 50cm). Tu určíme až po obhlídce, kterou vykonáme zdarma. Každý komín je jiný, proto není možné přesně stanovit cenu bez obhlídky. Po vykonání obhlídky vám vyhotovíme nezávaznou cenovou nabídku na základě které máte možnost promyslet si, zda se stanovenou cenovou nabídkou souhlasíte a zda. Schiedel ICS je univerzální třívrstvý nerezový systém, vhodný pro všechny druhy paliv a většinu typů spotřebičů.


Vhodný jako dodatečný či fasádní komín. Lehká konstrukce, bez nutnosti základu, velmi rychlá a jednoduchá montáž. V nabídce v provedení izolace mm – ICS nebo mm – ICS 50. Třívrstvý nerezový komín CENA.


Použití na krby, kotle, kamna. Je lehký, snadno a rychle smontovatelný a po dokončení je připraven ihned k použití. Nerezové komíny od společnosti CIKO. Nerez komíny pro všechny druhy paliv. Vnitřní nerezové komíny.


Třívrstvý nerezový komín

Díky tomuto prvku je možné nastavit výšku T-kusu přesně podle potřeb připojovaného spotřebiče. Nabídka nerezových izolovaných komínových systémů pro všechny typy paliv. Poměr ceny a kvality je taktéž jedním z faktorů, díky kterému je nerezový komín ve výhodě.


Jednotlivé díly nerezového komínu se spojují sponami. Použít jej tedy můžete u topidel spalujících pevná paliva, plyn i olej. Detailní popis produktu. Elegantní komínové těleso je možné zasadit samozřejmě i do interiéru. Plášť komína tvoří lehčená komínová tvárnice z liaporbetonu.


Třívrstvý nerezový komín

Odtah spalin zajišťuje komínová vložka s vysokou životností odolná proti vyhoření sazí, vhodná pro suchý i mokrý provoz s minimální nasáklivostí, určena pro teplotu do 600°C. PER nebo PER – třívrstvý izolovaný nerezový komín s komaxitovaným pláštěm (černá, šedá nebo bílá barva), pro všechny druhy paliv, s izolací nebo mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. ICS nebo ICS – třívrstvý izolovaný nerezový komín pro všechny druhy paliv s izolací nebo mm.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jakost vnitřní vložky 1. Izolovaný komín vhodný k umístění ve vnitřních prostorách, výhodou je nízká hmotnost a snadná montáž. Kompletní nerezový izolovaný systém pro odvod spalin. Sada obsahuje všechny potřebné díly pro motnáž. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče.


Komíny CZ-český výrobce komínů. Někdo dává komín na hmoždinky. Já chci mít 1 jistotu, takže dávám závitovou tyč na chemickou kotvu a protože jsem to dělal při poměrně nízkých teplotách, dal jsem chemii o den dříve. Fasádní nerezový komín.


U fasádního komínu je nutné počítat s průchodem obvodovou zdí a jejím. Dvouplášťový třívrstvý komínový systém z nerezové oceli pro všechny druhy paliv s tloušťkou izolace mm. V případě požadavku na odlišnou výšku, případně doplňkový sortiment, nás prosím kontaktujte, vypracujeme Vám individuální nabídku na míru. Pro každý vícevrstvý komín je zapotřebí schválení stavebního povolení místním stavebním úřadem, navíc doporučujeme projednat stavební projekty s příslušným revizním technikem.


Třívrstvý nerezový komín

Rovněž je potřeba dbát na ustanovení požárních předpisů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky