pondělí 28. října 2019

Revize elektrického ručního nářadí

Kontroly nepřipevněných elektrických spotřebičů. Pod slovem nářadí si představme vrtačky, frézky, přímočaré pilky apod. Na každý revidovaný kus se vypracuje karta, do které se zaznamenávají provedené kontroly a. Cílem elektrorevize je předejít hrozícím úrazům elektrickým proudem. Naše firma ELEKTRO KSK spol. Elektroinstalační práce a montáže.


Provádíme revize elektrických spotřebičů ve firmách, úřadech, školách. Do této doby mohli provádět kontroly elektrických spotřebičů a elektrického ručního nářadí pouze osoby proškolené s § Vyhlášky č. V tomto roce byly obě normy novelizované a byly vyňaty přílohy, ve kterých byla specifikace, kdo může. Výměna starých jističů za no vé. Revize zdravotnického zařízení. Praha východ a zápa Benešov.


K provádění revizí elektrospotřebičů máme potřebná oprávnění a platná osvědčení, možnost kontroly před započetím revize. Rychlé měření díky automatickému měření v sekvenci: odpor ochranného vodiče - izolační odpor - unikající proud. Tyto revize mají prověřit bezpečný stav spotřebičů a ručního nářadí. Všechny spotřebiče a nářadí označíme revizním štítkem, stejně tak dostanete na každý spotřebič protokol, dle platných norem.


Revize elektrického ručního nářadí

O kvalitě těchto služeb svědčí četné reference našich zákazníků, které naleznete zde. Při revizi jsou elektroinstalace, hromosvo elektrické ruční nářadí nebo elektrické spotřebiče podrobeny prohlídce, zkouškám a měřením za účelem kontroly bezpečnosti provozu. Prvotní požadavek je, zajistit bezpečnost lidí při každodenním životě a práci.


Dalším požadavkem je zabezpečení majetku před škodami způsobenými působením elektrického proudu při jakékoli činnosti či druhu působení, ať už vyvolaného. Cílem revize je ušetřit Váš čas a zbavit Vás starostí se splně-ním požadavků norem a zákonů, které ukládají povinnost zajišťovat revize elektrického nářadí ve stanovených lhůtách. Hlídání všech následných termínů Více informací.


Doprava ZDARMA po celé ČR. POKRYTÍ CELÉ ČR Více informací. NOVÝ PROJEKT ZODPOVĚDNÁ FIRMA.


V případě velmi častého používání elektrického ručního nářadí (s nářadím se pracuje například delší dobu než 2provozních hodin za rok), je vhodné kratší lhůty pravidelných revizí stanovit místním provozním bezpečnostním předpisem. Pro identifikaci označujeme nářadí identifikačním štítkem. Proč provádět revize spotřebičů. Z hlediska revizí a kontrol zařízení, nářadí a spotřebičů je důležité znění Zákoníku práce, jak bylo nově upravené pozměňujícím zákonem č. Po změření všech hodnot je vyhotovena revizní zpráva a karta spotřebiče s výsledky měření. Přijímáme online platby.


Revize elektrického ručního nářadí

Součástí revize nářadí je vypracování dokladu o revizi nářadí. Odborná způsobilost pro provádění revizí elektrického ručního nářadí od 1. Poskytujeme revize elektroinstalací, spotřebičů, elektrického ručního nářadí a hromosvodů. Co se týče územní působnosti, pracujeme v rozumné dojezdové vzdálenosti od. Periodické revize : Ručního elektrického nářadí. Prodlužovacích přívodů.


Lze sestavit protokol o kontrole a revizi, sledovat termíny kontrol a revizí. Program umožňuje snadnou tvorbu revizních zpráv a protokolů. Software je určen zejména pro revizní techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky