čtvrtek 3. října 2019

Vyhřívaná podložka

Vyhřívaná podložka

Některé lze upevnit přímo na matraci nebo použít na židli. Tisková podložka je jedna z nejdůležitějších součástí tiskárny. Jak její název napovídá, tak tato podložka slouží pro natisknutí 3D objektů. Unifikovaná konstrukce přístroje umožňuje využití téměř ve všech oblastech zdravotnictví, JIRP, chirurgická odd. ARO, gynekologie, interní, porodní, dětská a novorozenecká oddělení.


Topná podložka do terária Trixie. Hodnocení produktu: (). Univerzální vyhřívaný potah na sedadlo se zabudovaným termostatem a ovládacím panelem na přívodním kabelu. Prokrví promrzlé ruce a nohy, poskytne úlevu ztuhlým zádům, prostě zařídí.


Vhodná do kanceláří, domácností nebo dílen. Podložka pro psa a kočku, vyhřívací, červené barvy. THERMO LORDE je polstrovaný polštář pokrytý pohodlnou a vodu odpuzující tkaninou, doplněný vytápěcí vložkou, která poskytuje možnost nastavení teploty.


Vyhřívací polštářek pro psa. Nadýchaná, měkká XXL vyhřívaná podložka poskytuje zvlášť rychle příjemné teplo, má relaxační účinek na organismus a podporuje pohodu - také ideální při napětí, bolestech zad a svalů. Nastavení ovladače je indikováno opticky (kontrolka s čísly) a hapticky (zobrazení úrovní tečkami).


Gumové pásy umožňují, aby byla elektrická podložka připevněná k. Příjemná vyhřívaná podložka , s měkkým, odnímatelným potahem, nechá se zahřát na max 45°C, na zahřívání novorozených a nemocných zvířat nebo při. Pro štěňátka, nemocné pejsky nebo psí seniory bude vyhřívací podložka jejich nejoblíbenějším místečkem! Pro rychlejší ohřev a lepší účinnost během provozu je vybavena kvalitní izolací. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Vyhřívaná podložka

Termodesky a topné desky pro psy. Výhřevné desky do psí boudy a pro štěňata v porodních boxech. Výhřevné elektrické desky pro psy přináší jednoduché a účinné řešení, jak zajistit psům v boudě příjemné klima, zejména v chladném zimním období. Podložky pod nohy jsou konstruovány tak, aby umožnily uživateli při sezení zaujmout optimální pozici při práci, a přirozený sklon chodidel. Opěrky nohou tak snižují napětí a únavu nohou, zad a krku.


Zajímavostí pro chladnější období je podložka pod nohy s funkcí vyhřívání. Otočte vyhřívanou podložku zpět, utáhněte šroub pomocí kleští a inbusového klíče. V dalším kroku potřebujeme upravit polohu kabelu, takže jej zatím nedotahujte příliš silně.


Vyhřívaná podložka

Než začnete se skládáním, podívejte se na piny. Pin vlevo s označením GND musí být připojen k ČERNÉMU DRÁTU 7. Trpíte často na problémy se zády? Milujete masáže a teplé zábaly, ale nemáte čas ani peníze, abyste si je dopřávali kdykoli? Máme pro vás skvělý tip!


Představujeme vyhřívanou masážní podložku. Ideální do kanceláře, auta nebo na oblíbené křeslo v obývacím pokoji. Pokročilá verze MK2a s integrovaným NTC termistorem.


Vyhřívaná podložka

Je vyplněná měkkou pěnou, díky které je velmi pohodlná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky