pondělí 21. října 2019

Keramické přímotopy

Keramické přímotopy

Keramické topné panely dodáváme ve barevných variantách - jedná se o imitaci přírodního kamene, může docházet k odchylkách v barvě a struktuře materiálu. Stavíte nový dům a přemýšlíte nad tím, jaký systém vytápění zvolíte? Kdy používat přímotopy ? Chvilku zkrátka topíte v ložnici, potom zase v obývacím pokoji, podle toho, kde zrovna přebýváte. Keramická topidla Keramická topidla jsou velmi oblíbená pro báječné vlastnosti keramických článků. Mají opravdu efektivní ohřev, ale oproti jiným druhům topidel může být úspora energie až.


Navíc mají extra tichý cho takže Vás neruší žádným hučením ani podobnými nepříjemnými zvuky. K distribuci tepla slouží keramické topné články. Najdete zde i přístroje vybavené LED displejem s ovládacím panelem, dálkovým ovladačem, termostatem, časovým.


Použijeme jich většinou jako doplňkového nebo záložního zdroje. Ne vždy se však všichni členové rodiny shodnou na tom, jaké množství tepla vlastně v bytě potřebují. Právě pro tyto situace jsou určeny elektrické přímotopy , sloužící jako doplněk ke klasickým radiátorům či podlahovému vytápění. Využít lze i jako záložní, nebo pomocné topení v domě, na chalupě nebo v bytě.


U nás najdete jednu nejširších nabídek tohoto druhu topení. Toto provedení přímotopů je provedeno s lakovanou mřížkou a zadním plechem ve stejném odstínu jako kachle. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Keramické plotny elektrické sporáky,náhradní díly Sklokeramické plotny pro elektrické sporáky jsou velmi oblíbené a vynikají svou kvalitou. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jeho výhodou je snadná obsluha, a především skutečnost, že začne topit ihned po zapnutí. Teplovzdušná topidla skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. TRISTAR, ARDES, Concept a dalších. U elektrických přímotopů je možné zmínit hned několik výhod: Uspoříte v porovnání s centrálními zdroji tepla prostřednictvím regulace konkrétních zón v čase.


Keramické přímotopy

Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Všechna energie je přeměněna na teplo, což platí pro přímotopné systémy beze ztrát. Naše přimotopy mají tu hlavní výhodu, že nepřestávají topit ani při vypnutí HDO kdy klasické přímotopy jsou ihned studené, ale naše s akumulací tento výpadek v pohodě překlenou a tak neztratíte pocit tepelné pohody. Elektrická topidla koupit o objednat u OBI.


Keramické topidlo ANNA od švýcarské značky Staler Form je efektivnější než klasický elektrický přímotop s kovovou spi. Nakupujte elektrické radiátory a konvektory za nejlepší ceny na internetu! Vám zdarma poradí jak správně vybrat topidla, zářiče a ventilátory.


Přímotopy mají spoustu kladů. V mé první práci jsme montovali přímotopy německého výrobce (nevzpomenu si na značku, ale možná to bylo AEG). Byly dvě produktové řady lišící se použitým tělesem. Plotny sklokeramické se mohou lišit výkonem, velikostí průměru i počtem kruhů.


Levnější měli těleso z odporového drátku na slídové destičce, dražší pevnou keramickou smyčku s chladícími plechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky