úterý 1. října 2019

Podavač uhlí

Ideální pomocník na dřevo, uhlí a jiné materiály -Délka dopravníku až metrů -Šířka koryta 3mm, šířka pásu 2mm -Pás PVC s hradítky mm zajišťující spolehlivý. Dopravníky paliva jsou určené pro podávání paliva do násypky kotle. Zapoměnte na pracné doplňování násypky do automatického kotle.


Pořidte si dopravník paliva z Vaší kotelny přímo do zásobníku kotle. Naplnění násypky trvá jen několik pár minut.

Inzerát šnekový dopravník na uhlí,pelety,obilí,drtě,. Benešov, cena dohodou, od kral. Jedná se o výkonný a velmi tichý šnekový dopravník paliva. Motor o výkonu 55kW s možností 2i 380V.


Podavač prachového uhlí. Ostrava: VŠB – Technická univerzita Ostrava, Fakulta strojní, Institut. Nabízím Kotel MOC-EKO 2kotel je nepoužitý originál zabalený,kupovaný před čtyřmi měsíci.

Nejoblíbenějším palivem je tříděné hnědé i černé uhlí. Prodávám z důvodu změny projektu. Výhodou je jeho nízká cena a dobrá dostupnost.


Kotle určené pro spalování pelet jsou vybaveny automatickým zapalováním, a lze je tak s výhodou použít i pro vytápění rekreačních a dočasně obývaných objektů. Automatické kotle na tuhá paliva VIADRUS v. Tříděné druhy jsou dnes dováženy ze zahraničí a to především z Polska. Nabídka černého uhlí je zde velmi široká a záleží jen na tom, jak kvalitní (drahé) uhlí zákazník požaduje. Jeho podavač má zaručen plynulý chod bez zasekávání apod.


Méně příměsí, kvalitnější uhlí. Kromě výhřevnosti a zrnitosti si při nákupu uhlí doporučujeme dávat pozor také na obsah příměsí. Platí, že čím kvalitnější uhlí , tím méně obsahuje síry, popela a vody. Síra může působit jako spouštěč koroze.


Zplynovací kotle Rojek KTP jsou určeny ke spalování hnědého uhlí velikosti Kostka. Dalším možným alternativním palivem je palivové dřevo, krátké kusové dřevo, čerstvé piliny, vlhčí štěpky i ostatní vlhčí biomasa, dřevěné nebo hnědouhelné brikety a černé uhlí (Kostka). Zásobník na uhlí (černé i hnědé) automatického kotle frakce 5-mm zajišťuje přísun paliva v topné sezóně až na 5-dní provozu.


Na začátku topné sezóny dojde k zapálení kotle a následně uživatel jen přisypává uhlí a vyprazdňuje popelník.

Základním palivem je černé uhlí a hnědé uhlí ořech ale také je možné topit peletami 8-mm. Přestavbová sada ve spojení s litinovým roštem kotle Viadrus Ua Utvoří univerzální kotel na pevná paliva. Musí se však upravit parametry hoření. Pro kotel Tekla Draco Duo používám nastavení: podavač práce 7s.


Hřeje skoro jako černé, ale dělá více odpadu. Kotle na tuhá paliva představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Nutná výměna šnekového podavač (cca. 3-5tis.)Je možné přidat napojení na ohřev teplé užitkové vody, včetně čerpadel.


Vhodný pro vytápění velkých objektů. Dopravník typ DU-A, DU-B, DU-C (dále dopravník) se používá k dopravě sypkých materiálů v přímých úsecích ve sklonu od 0° do 90° a maximální délky m (delší dopravníky je nutno poptat).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky