pátek 18. října 2019

Protherm panther 12 kko

Protherm PANTHER CONDENS KKO ( Protherm PANTHER CONDENS KKO SK verzia) cena, parametre, recenzia - Kotly. Panther Condens Vysoká účinnosť Plynové kondenzačné kotly. Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom. Elektronická regulácia e-bus zabezpečuje plynulú moduláciu výkonu, čím pomáha k šetreniu plynu.


Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou. Regulátor komunikuje s kotlom prostredníctvom eBUS. Sestava je dodávána včetně krycího panelu trubek a propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Pri výbere kotla treba brať do úvahy aj, či výrobca kotlov má na Slovensku oficiálne zastúpenie a aby mal širokú servisnú podporu. To spĺňajú značky Junkers, Protherm , Vaillant a Immergas. Plynový závesný nízkoteplotný (klasický) kotol pre kúrenie Protherm Panther KTO, s možnosťou pripojenia zásobníka, turbo prevedenie. Nízkoteplotné plynové kotly PANTHER majú ekvitermickú reguláciu (riadenie kotla je možné podľa vonkajšej teploty). V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu.


Kotel na vytápění zajišťuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Hodnotenie produktu: (). Kotel poskytuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle. Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Protherm PANTHER.


Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Sortiment certifikovaného odkouření. Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem). Modulačný rozsah výkonu kotla 9- kW.


Protherm panther 12 kko

Kondenzační kotel s připojením externího zásobníku (včetně zásobníku) pro přípravu TUV, s odtahem spalin - turbo. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Gas-Fired Boiler Protherm Panther KKO.


Ask a question about this product Add to wishlist Add to comparison. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Závěsný plynový kondenzační kotel kotle ve výkonech až 4kW nerezová spalovací komora zabudovaný třícestný ventil (mimo KKO ) vysoká účinnost až 10 ekvitermní.


Protherm panther 12 kko

Kotol môže nielen vykurovať ale aj pripraviť teplú vodu v prídavnom zásobníku a uspokojiť tak potreby i veľkej rodiny. Malé rozmery a neveľký priestor, potrebný pre údržbu, ponúka. Návod k obsluze Protherm Helioset. Na stránce neleznete návody a manuály na Kotle - Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf.


Spojením zásobníku s některým z těchto kotlů získáte velmi pěkný designový prvek ve vašem interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky