čtvrtek 17. října 2019

Kermi ceník

Chcete se dozvědět více o úsporném radiátoru therm-x2? Estetický vzhled trubkových radiátorů Kermi Decor nabízí zcela nové možnosti v utváření obytného prostoru. Snadné, jednoduché a přínosné pro partnery Kermi.


Zaregistrujte se a využijte všech služeb společnosti Kermi pro svou každodenní činnost. Přístup do sekce pro odborné partnery vám poskytne možnost přístupu k rozsáhlé platformě s užitečnými údaji a informacemi o celém našem sortimentu. Doporučené ceny bez DPH.


Technické změny vyhrazeny. Za případné omyly a případné tiskové chyby nepřebíráme odpovědnost. Vyobrazení výrobků je pouze informativní, zobra.


Designový radiátor Fühl Dich wohl. Doma, mezi svými čtyřmi stěnami. Přesně tam toužíme po pohodlí, důvěrnosti a bezpečí. Příjemné klima v místnosti přispívá.


Již po šest desetiletí vyvíjí a vyrábí firma Kermi ve svém hlavním sídle v Dolním Bavorsku systémy upravující klima v interiérech a designové sprchové kouty. Dnes společnost Kermi patří v těchto segmentech k předním evropským výrobcům. Otopná technika, KERMI. Teplo je pro naše zdraví samozřejmostí.


Pro Kermi je samozřejmé nabízet řešení, která šetří přírodní zdroje a vyrábí a poskytuje teplo účinně. Již pět desetiletí je Kermi se svými inovativními systémy všude tam, kde lidé chtějí spojit teplo a kvalitu bydlení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vytápění a větrání se při tom navzájem podmiňují. Voda a teplo, to je náš svět. Společnost Kermi dodává obojí s mimořádnou kom-petentností.


S know-how založeným na více než letech zkušeností. Plošné vytápění a chlazení. Kdo klade důraz na maximální tepelný komfort a nechce se nijak omezovat při realizaci, nalezne u značky Kermi optimální základ: systémy podlahového vytápění a chlazení x-net vytvářejí v místnosti celkově příjemné prostorové klima zcela bez prostorových omezení. Jaký podlahový radiátor vybrat a proč?


Znáte rčení, že teplo jde od nohou? Pokud chcete mít doma také vyhřátou pohodu a našlapovat na příjemně teplou podlahovou krytinu, pouvažujte o pořízení podlahového radiátoru. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Všechny součásti systému „ Kermi x-optimiert“ byly vyvinuty přímo ve společnosti Kermi nebo za jejího vedení, jsou v souladu s nejnovějším stavem technologie a byly podrobeny nejpřísnějším zkouškám. Název „x-optimiert“ tak označuje x-násobný příslib x-násobného výkonu. Sklep z grzejnikami iterma. Radiátor KERMI CASTEO je jednoducho nezameniteľný.


Očarí vás svojou symetriou a pozdvihuje jednoduchosť k niečomu výnimočnému. Jeho ploché priečne trubky prebúdzajú u dizajnových puristov ešte väčšiu chuť na teplo. CASTEO vyniká svojou flexibilitou, keďže ho je možné pripojiť klasicky na stranách alebo v strede. Popis Kermi x-net PUR tepelná izolace mm SFDZDPUR0Polyuretanová deska s oboustrannou hliníkovou krycí vrstvou.


Kermi ceník

Kermi B20-S M cenově dostupné kompaktní topné těleso rovné pro teplovodní vytápění, vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky