čtvrtek 14. března 2019

Okc 125 1m2

Tai garsiausia vandens šildytuvų gamykla Čekijos respublikoje, turinti senesnes nei keturiasdešimties metų tradicijas. Aukštas technologijų lygis ir. Jei jus domina kombinuoti boileriai, tereikia išsirinkti pageidaujamą talpą, įrenginio surinkimą, medžiagas ir kitas jums svarbias.


Pasiteirauti apie prekę. Tā ir slavenākā ūdens sildītāju rūpnīca Čehijas Republikā, kam ir vairāk nekā četrdesmit gadu tradīcijas. Augsts tehnoloģiju līmenis un poliuretāna. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére.


Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel. Kombinuotas greitaeigis vertikalus vandens šildytuvas 1litrų. Palyginti (0) ŠILDYMO ĮRANGA. Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem vhodným k různým zdrojům tepla s elektrickým topným režimem nebo kW. Veškeré informace o produktu.


Okc 125 1m2

Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící. OKC je kombinovaný akumulační ohřívač se svislým zavěšením na zeď.


Připraví teplou užitkovou vodu v objektech s teplovodním ústředním vytápěním na plyn nebo tuhá paliva v zimním období a ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s využitím nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Ohrev vody zabezpečuje výkonný dvojplášťový výmenník, ktorý je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroj s maximálnou teplotou 1°C a tlakom MPa. Vandens šildytuvas Dražice OKC 125-1M2. Kategorijos: Boileriai, Dražice.


Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su siltas. Plačiau Dražice OKC 160l, 1m2. OPERATING AND INSTALLATION MANUAL. COMBINED WATER TANKS FOR VERTICAL MOUNTING.


Družstevní závody Dražice-strojírna s. Techniniai duomenys: Gamintojas - Dražice, Čekija. Bojler je určen pro svislou montáž. Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu.


A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 1és hasonló termékeinket! PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA LET NA NÁDOBU!


Typ ohřívače kombinované Objem 1l Hmotnost kg Materiál ohřívače bílá barva Umístění ohřívače vertikálně na zeď Regulace teploty ano Doba ohřevu z 15°C na 65°C 3. Maximální teplota ohřevu °C Šířka 52. Kombinovaný bojler Dražice OKC 1l, zvislý OKC125II. Vodorovné rozstupy kotevných skrutiek (4mm) výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby, pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov.


Všechny vývody včetně vývodů výměníku jsou orientovány nah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky