pátek 22. března 2019

Viadrus u26 5čl

Viadrus u26 5čl

Kotel VIADRUS Hercules U , čl. Litinový kotel VIADRUS Hercules U , čl. Výbava: tepelný regulátor výkonu. Viadrus Hercules UECO čl.


Viadrus u26 5čl

Byla by škoda tento zcela funkční kotel poslat do hutí. Liatinový splyňovací kotol pre spaľovanie kusového dreva v 5. Výkon: - 34kW - záruka rokov na liatinové teleso - nízke nároky na komínový ťah - účinnosť až 9 - spĺňa podmienky Ekodesign - spĺňa emisnú triedu podľa ČSN. Tento kotel Hercules Uje určený k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí. Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat.


Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Viadrus u26 5čl

Free Shipping Available. VIADRUS has launched at the beginning of this year a new product on the market in the form of an electronically controlled gasification boiler labeled E68. Boiler complies with all the rules of European legislation. Dobrý den,topím pouze dřevem,co udělat abych mohl v tomhle kotli topit i nadále? Přeci nevyhodím let starý kotel!


Jaké opatření navrhujete? Přečtěte si laskavě specifikaci výrobce. Hnědé uhlí a dřevo je uvedeno až v poslední v řadě.


Pokud jste majitelem kotle VIADRUS Unebo VIADRUS U, díky přestavbové sadě můžete změnit svůj starý litinový kotel v automatický kotel na tuhá paliva. Prednosti kotol VIADRUS Hercules U , článku: Vysoká životnosť liatinového výmenníka Široký rozsah výkonu podľa počtu článkov Záruka na kotlové. Predám pec na tuhé palivo viadrus článkový super stave vypláchnutý,komplet s oplaštovanim bez poškodenia, aj s obehovym čerpadlom. Combustion of other materials like plastics is impermissible. VIADRUS HERCULES UECO is a cast-iron sectional low-pressure boiler designated for combustion of coke.


Automatický, ekologický kotel s celolitinovým tepelným výměníkem s dlouhou životností. Díky své menší výšce je vhodný také pro prostory s nižšími stropy. Souprava je přizpůsobe. Své dlouholeté znalosti trhu topenářské techniky využíváme pro neustálé zlepšování a zkvalitňování našich produktů jako např. VIADRUS Náhradné diely VIADRUS Rošty na drevo pre U26.


Na štítku od výrobce mám 1. Chápu to dobře, že pokud si zakoupím sadu vnitřních keramických vložek za cca 4tis. VÍCE NEŽ LET TRADICE A ZKUŠENOSTÍ NA TRHU S DÍLY NA KOTLE! U tohoto zboží VIADRUS a. Apkures katli VIADRUS UHercules paredzēti cietā kurināmā - akmeņogļu, koksa, malkas un koksnes brikešu dedzināšanai apkures katlā ar klasisko augšējās dedzināšanas metodi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky