pátek 15. března 2019

Oprava klimatizace plzen

SERVIS CARRIER Plzeň s. Přijmeme nového zaměstnance na pozici chladírenského technika. Specializujeme se na domácí a průmyslové klimatizace , v nabídce disponujeme i klimatizacemi mobilními. Během naší leté praxe jsme realizovali stovky zakázek, počínaje byty a rodinnými domy, až po velké průmyslové aplikace. Klimatizace vzduch vysušuje, takže lze úspěšně využít proti pocení oken při dešti nebo v zimě. Doporučuje se jednou ročně provést servis klimatizace , protože úbytek chladiva (cca 5- ročně) = nižší chladicí výkon, úbytek oleje = objednávka mnohem nákladnější opravy.


V tom případě je čas na její servis. My se vám o profesionální servis klimatizace postaráme. Zjistíme závady chladícího okruhu klimatizace , zkontrolujeme stav, tlak a naplnění chladiva, případně jej doplníme. Naši servisní pracovníci vám zkontrolují těsnost klimatizace i vydezinfikují vzduchotechniku a vymění filtry. Drobné úniky chladiva jsou běžným jevem těchto systémů, proto po několikaletém provozu účinnost klimatizace klesá a zvyšuje se možnost opotřebení některých dílů klimatizace.


Pravidelnou údržbou se prodloužíte životnost dílů klimatizace a zajistíte plnohodnotnou funkci klimatizace. Provádíme opravy netěsnosti klimatizace a výměny poškozených částí, tlakových hadic a trubek, kompresorů, chladičů, pylových filtrů aj. Součástí kompletního servisu klimatizací je výměna chladícího média (klimatizační plyn R134a) či doplnění chybějícího oleje.


Máte chladící zařízení, které vyžaduje pravidelný servis? Pak se obraťte na nás, zaměřujeme se na kvalitní a rychlý servis chlazení (např. klimatizace ). Autoelektro opravy Plzeň. Vážení, nabízíme vám opravy veškeré autoelektroniky, použité ve vozidlech.


Opravujeme motorové jednotky, různé moduly ovládání jednotek jako např. ABS, regulace topení atd. V první řadě je potřeba si uvědomit, že klimatizace chlad nevyrábí, pouze předává teplo z jednoho prostředí do druhého. Princip klimatizace v autě se dá přirovnat k ledničce, jakou máme všichni doma.


Využívá vlastností chladícího média, které v závislosti na tlaku a teplotě přechází mezi kapalnou a plynnou. Ať Vás trápí chladnička malá nebo velká,. Najděte dodavatele pro téma oprava ledničky. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Mrazilka - zajišťujeme záruční a pozáruční servis výrobků Liebherr a LG. Poptávka: oprava ledničky , Liebherr , nespíná se.


Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat. Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. Každá klimatizace má interní zásobník na chladivo. Navrhujeme, projektujeme, dodáme i servisujeme klimatizace Toshiba, Daikin, VRV, split inverter systémy, tepelná čerpadla Estia vzduch voda s ohřevem TUV i pro SVJ, průmyslové chlazení, vzduchotechniku, detekce plynů či chladící a mrazící zařízení. Opravy aut všech značek v moderním autoservisu.


Rychle, kvalitně a za skvělou cenu. Přijeďte k nám a budete spokojeni. Climatic centrem, odborným střediskem pro opravy klimatizací vozidel všech značek. Kromě údržby, plnění a čištění p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky