pátek 22. března 2019

Rekuperace martínek

Realizujeme rekuperace od fáze plánování, přes návrh projektu, montáž vzduchotechniky až po vyladění a servis rekuperační jednotky. Dále nabízíme poradenství v oblasti vzduchotechniky. Provádíme blower door testy a termografickou analýzu. Jsme certifikovanými dodavateli.


Rekuperace Martínek Dobrý den, vítáme vás na stránkách. Naše firma je certifikovaným. Neustále si rozšiřujeme naše znalosti a navštěvujeme školení, která přinášejí novinky v oblasti vzduchotechniky a rekuperace. Jaro: Teploty - venku 12°, uvnitř 24°. Předehřátý dům ze slunných dnů a zisky z provozu domu stačí pro vytvoření komfortní teploty uvnitř domu.


V takovém případě je rekuperace jediným řešením, jak vytvořit optimální klima v bytě nebo pracovním prostoru. Další benefit, který lze získat použitím rekuperace je možnost využití filtrů pro vyčištění příchozího vzduchu od prachu nebo alergenů, které řadě z nás komplikují život. NZU), montáž vzduchotechniky, regulaci a servis.


Tento týden probíhá již 26. ForTherm zaměřeného na vytápění, alternativní zdroje energie a vzduchotechniky. Přiváděný vzduch v rekuperační jednotce přebírá teplo z odváděného vzduchu, a tak minimalizuje tepelné ztráty. Vzduchotěsný pasivní dům je permanentně příjemně větrán, ale díky rekuperaci větráním téměř neuniká teplo. Zadané údaje budou předvyplněny v objednávce.


U zboží zvolte Přidat do oblíbených. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. What marketing strategies does Martinek-rekuperace use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Martinek-rekuperace.


Vhodné rekuperace a kombinaci s TČ. Opírá se o dlouholeté zkušenosti v oblasti mikroklimatu budov a rekuperace odpadního. NA mezi oblíbené webové stránky po celém internetu. Společnost GTX rekuperace s. Projektové práce v Třebíči a okolí.


Velkoobcho maloobchod a vlastní montáže. Věnuje se vývoji a výrobě komponent pro rekuperace. Zajišťuje kompletní administrativu pro dotační tituly Zelená úsporám a Kotlíková dotace.


NED a EP projekce systémů nuceného větrání s rekuperací nebo teplovzdušného vytápění fy. UT pro rodinné (popř.bytové) domy, prodej oken a dveří vhodných pro NED a EPD. Návrh, montáž a prodej rekuperačních jednotek, rozvodů, tepelných čerpadel a zemních tepelných výměníků a příslušenství k rekuperaci (filtry apod.).


Poznámka: Po dobu Dnů pasivních domů bude probíhat ukázka měření průvzdušnosti obálky budovy (Blower-door test). Jak ovlivñuje slunce teplotu ve vasem domé Leto. Teploty - venku 32 uvnlti 2_ Zernním výrnšnlkern se vzduch ochlazuje na pñjemnou teplotu uvnlti domu_ Jaro Léto Podzim Zima Cerstvý vzduc.


Dodáváme pouze kvalitní, provozem a časem osvědčené rekuperační jednotky firem BRINK, ZEHNDER, VALLOX a PAUL. Tyto jednotky mají velmi nízkou spotřebu energie, jsou za provozu tiché, umožňují nastavit parametry ovzduší v pobytovém prostoru podle potřeb uživatele a jsou dlouhodobě spolehlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky