středa 13. března 2019

Mřížka na radiátor

Výroba mřížky na radiátor. Radiátor nemusí vypadat fádně. Vyrobte si dřevěný kryt s ozdobnou mřížkou a nalakujte ho. Je velmi snadný a přitom elegantní.


Větrací mřížky koupit o objednat u OBI.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mezi náš hlavní sortiment patří deskový radiátor , kotel na tuhá paliva, závěsné plynové kotle protherm, ohřívače vody, podlahové vytápění, PPR trubky, Nerezové trubky, vodoměry, venkovní kanalizace, spojovací materiál, těsnění a zahradní technika. Dřevěnou mřížku lze mnohostranně využít v naši domácnosti. A to ne jenom jako výplň do dveří.


Je vhodná například i na to, aby nám zakryl starší ne úplně pěkný radiátor , bojler nebo trubky, které kazí vzhled naši koupelny. Na objednávku je možné zhotovit dřevěné větrací mřížky z různých materiálů libovolných rozměrů.

Odesláním objednávky berete na vědomí zpracování osobních údajů. Kryty radiátorů s nejmodernějším designem, které jednoduše jen zavěsíte. Revoluční konstrukce na míru, vhodná pro všechny typy radiátorů.


V této kategorii si vyberte bez probému horní kryt pro Váš radiátor. Nemusíte se bát, že byste si nevybrali. Máme kryty pro všechny délky i tloušťky radiátorů.


Všechny kryty, které u nás najdete, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Můžete se tedy spolehnout na to, že vydrží spoustu let. Krycí mřížky se vyrábí ve verzi příčné a podélné.


Příčná (rolovací) mřížka má lamely společně s distančními kroužky navléknuty na pružině. Tato varianta je vhodná pro všechny materiály lamel a pro všechny typy a rozměry konvektorů. Podélné provedení mřížek se vyrábí pouze z duralových nebo nerezových. Jak natřít starý radiátor ? Pomocí spreje na radiátory Primalex se dostanete na místa, kam se štětcem běžně nedostanete. Barva na radiátory ve spreji je odolná vůči.


Kryty na stávající radiátory je řešení pro úpravu interiéru s již instalovanými radiátory.

Jsou vyrobeny z hliníkového rámečku se skleněnou výplní, která bude opatřena digitálním potiskem vzoru či barvy, které si zvolíte. Příslušenství radiátorů RADIK. Tento kryt na radiátor bude stylovým a zároveň praktickým doplňkem vašeho obývacího pokoje.


Je navržen tak, aby dodal vašemu radiátoru dekorativní charakter a zároveň vám poskytl prostor navíc pro vaše knihy, zarámované fotografie, dekorace apod. Regulovaný radiátor vytápí a suší na základě nastavené prostorové teploty na regulátoru a při dosažení této nastavené teploty vypne elektrický ohřev kapaliny v radiátoru. Spínačem na regulátoru je možné elektrickou topnou část radiátoru odpojit od sítě na celou dobu topného období, kdy je v provozu ústřední. Uchytku poznáte na mřížce tak, že je tam zaplněný otvro v mřížce.


Po odstranění těchto příchytek pak lze horní mřížku již snadno stáhnout. Samozřejmě pokud se jedná o jiný radiátro může být postup jiný, ale dle Vašeho popisu jen těžko říci, jak se u Vašeho radiátoru sundavá mřížka. Důvodem mohou být vzduchové kanály nebo samotný radiátor , který vyčnívá z výklenku. Obvyklé šrouby na okrajích.


Kovové mřížky na konvektory pro moderní bydlení. K tomu, aby vaše zapuštěná topná tělesa nenarušovala harmonický design domácnosti či kanceláře, slouží dekorační konvektorové mřížky. Umísťují se obvykle na tepelné vedení instalované v podlahových krytinách u francouzských oken či teras. Předpokladem je přítomnost otvorů vplátno. Jsou nezbytné pro pronikání horkého vzduchu.


Vzhledem k tomu, že baterie jsou nejčastěji umístěné pod oknem, mřížka pro radiátor je ohřátá na úrovni prahu, a tak pokračuje ve své oblasti. To vám umožní racionálnější otevření okna. Kryt na topení bude stylovým a zároveň praktickým doplňkem vašeho obývacího pokoje.


Protože je vyroben z vysoce kvalitního MDF, je tento kryt na radiátor velmi pevný a má dlouhou životnost. Kryt na radiátor má moderní design a hodí se do každého stylu zařízení. Zároveň je velmi snadné ho sestavit.


Praktické obložení, které kryje váš radiátor Přední strana je malovaná Mřížka um. V průběhu ohřevu dochází v radiátoru k akumulaci tepla a jeho uvolňování do okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky