čtvrtek 14. března 2019

Vesuvio 15 s výměníkem

Teplovodní krbová vložka s výměníkem s terciálním spalováním, výměník kW. Elegantní design dvojitě prosklených dvířek skvěle doplňuje stříbrná klička. Haas sohn vesuvio antracit. Výkon výměníku krbových kamen s výměníkem je až 1kW, u krbové vložky.


Dvoustupňové spalování, vychlazovací smyčka, komínová. MANTOVA AL II krbová kamna s výměníkem - antracit, stříbrná dvířka.

Nejčastěji realizované vložky jsou zpravidla vložky s vodním výměníkem vysokého výkonu do. W, do prostoru výkon 5. Tento příspěvek (zjistit adresu) Dobrý den, rozmýšlím koupi krbové vložky. Existují dvě varianty dvířek - litinové nebo celoprosklené s potiskem. Dvířka jsou celoprosklené s potiskem.


Navíc si můžete vybrat, jestli se budou otevírat z levé nebo pravé strany, podobně jako u chladniček. Z výměníku pomocí patentovaného řešení se stírací lištou snadno odstraníte popel a saze. Krbové vložky s výměníkem - archiv.


VÁNOCE - dovolená od 23.

Kalor Chiara C - Krbová. Tato položka byla vyřazena z nabídky. V případě, že si u nás objednáte výrobek spolu s montáží a budou přitom splněny podmínky vymezené zákonem, budeme Vám účtovat sazbu DPH.


Doprava zdarma kamkoli po ČR Jsme autorizovaný prodejce Zboží přímo od. Stačí vyměnitelný výměník nahradit záslepkou. Pokud máte napojení na městský vodní řá můžete si doobjednat i vychlazovací smyčku, která není součástí dodávky.


Prirodzené teplo, praskajúce, útulný oheň v krbe a príjemné teplo v miestnosti. Užite si luxus vlastného krbu. Vesuvio s výměníkem – při celkovém výkonu 1kW jde tepla (1kW) do vody. Vesuvio s výměníkem – při celkovém výkonu kW jde přes tepla (kW) do vody. Vesuvio s výměníkem – nejsilnější varianta s maximálním výkonem 2kW předává tepla (1kW) do vody.


Build your cities on the slope of Vesuvio ! Send your ships into unexplored seas! Live in war with your equals and with yourselves! Be robbers and spoilers, you knowing ones, as long as you cannot be rulers and possessors! The time will soon pass when you can be satisfied to live like timorous deer concealed in the forests. Krbová kamna s výměníkem na vodu slouží k ohřevu užitkové vody a jsou tedy ideální pro napojení na radiátory, akumulační nádrž, nebo bojler.


Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu.

Zbytek cca 2mradiátor a podlahové topení. Budu moc rád za informaci a radu. Krbová vložka s výměníkem zakoupená u nás, Vás zahřeje pohledem i cenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky