pátek 1. března 2019

Litinový kotel dakon

Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost.


Litinový kotel dakon

Univerzální litinový zplyňovací kotel Hercules U68. Možnost bezelektrického provozu. Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Dakon FB.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. DOR ( teplovodní kotle dakon ) Zboží v akci. DAKON plynový litinový kotel GL ECO.


Vlastníte starší plechový nebo litinový. Prodám plně funkční plynový litinový kotel Destila DPE25E, výkon 24kW. Byl umístěn v suchém prostředí a pravidelně servisován. Na doporučení technika byla provedena výměna těsnících gum na přírubách vývodu a přívodu topné vody.


Kvalitní kotel v budoucnu ušetří spoustu nákladů. Kotle za nejlepší ceny najdete na topenilevne. Dopřejte si opravdovou kvalitu a nakupujte u profesionálů! Nový univerzální litinový kotel FB2. Automat s automatickým přikládáním je určen ke spalování hnědého uhlí, černého uhlí a pelet.


Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon ? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché. Dřevoplynových, pyrolýzních kotlů je dnes celá řada.


Doporučoval bych vybírat podle rozsahu regulovatelnosti a životnosti. Kotel je k dispozici o výkonu 8-kW. Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva.


Vysoká účinnost a dlouhá životnost řadí firmu Dakon mezi přední výrobce kotlů. Bojím se, že kotel hercules je určen spíše pro fosilní paliva a vytápění dřevem nebude tak výhodné. Dále že nedostatečně proschlé dřevo má špatný vliv na litinový kotel.


U kotle Atoma je dřevo uváděno jako hlavní palvo, kotel je polozplynovací, vlhkost dřeva nemá na kotel negativní vliv, atd. Prodám teplovodní kotel na tuhá paliva dakon fb celolitinový. Ke kotli přidám odtah do komína 15oběhové čerpadlo grundfos,ups 2na 12v super kombinace s kotlem při výpadku proudu,automatické dobíjení baterie s ukazatelem vybité baterie, s čidlama a založní baterii,expanzní nádoba viz foto. Dakon je nejrozšířenější a nejznámější značkou kotlů a zároveň jedním z největších výrobců v Čes-ké republice.


FBInzerát byl odebran z oblíbených. Litinový kotel na LTO, topný olej Protherm NL. Viadrus UInzerát byl odebra. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky