středa 27. března 2019

Automatické kotle na uhlí a kusové dřevo

ZÁRUKA, šíře 5m- nejmenší kotel na trhu. Ve střední cenové kategorii se objevují ocelové a litinové zplyňovací kotle , a to jak na uhlí , tak na kusové dřevo. Vybírat si můžete z prohořívacích i zplyňovacích modelů. Začínají se objevovat i automatické přístroje, o které se nemusíte tolik starat.


Automatické kotle na uhlí a kusové dřevo

Kotle na dřevo , uhlí a tuhá paliva Kotle Buderus. Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí , koksu nebo briket. Ocelový kotel na pevná paliva Logano S111-2. Určený pro spalování dřeva, hnědého a černého. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.


Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Prvotřídní automatické kotle na dřevo a uhlí od české rodinné firmy Benekov. Nejúspornější automatické kotle v ČR.


Automatické kotle na uhlí a kusové dřevo

Získejte kotlíkové dotace. Vyberte si kotel dle parame. Automatické kotle na kusové dřevo. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. Jak zvolit kvalitní automatický kotel s komfortní obsluhou a… Průmyslové kotle. Topení kusovým dřevem v automatickém režimu. Dřevo zapálí plamen z hořáku. Po vyhoření dřeva kotel přejde zpět na automatický provoz.


Automatické kotle na uhlí a kusové dřevo

Kombinovaný automatický kotel na uhlí a pelety s možností topit dřevem jako ve zplynovacím kot. Kotel na dřevo , pelety nebo uhlí ? Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí , kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv.


Výkon si kotel reguluje sám a to např. Je jednoduchý na provoz a údržbu. Přikládat se chodí mezi 2-dni. Máme i super kotle se samočištěním a samozapalováním (Pellet).


Automatické kotle na uhlí a kusové dřevo

Kotle jsou vhodné i do bytových domů, hotelů nebo středních provozů. Ne všechny kotle ale umožňují tato paliva střídat. Ideální, i když při pořizování obvykle dražší, je varianta kotle , který spaluje nejen pelety či uhlí , ale umožňuje přenastavit spalování i na kusové dřevo. U řady kotlů to lze udělat pomocí jednoduché úpravy spalovací komory, do níž se vloží pouze rošt.


Zplynovací kotle na hnědé uhlí ( dřevo ) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. I díky tomu je možné před nákupem automatického kotle některé zákazníky osobně navštívit, kotel vidět v reálném provozu a poslechnout si dlouholeté zkušenosti majitele.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Více se o těchto dvou technologiích a kotlích obecně dozvíte v článku Jak vybrat kotel na tuhá paliva. Plyn představuje z pohledu provozních nákladů zlatou střední cestu.


Důvod pro topení plynem je poměrně jednoduchý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky