středa 13. března 2019

Karbonové infrazářiče

Karbonové infrazářiče

Karbonové infrazářiče , oproti osatním typům, dokáží přeměnit energie na teplo. Pracují s velmi nízkými infračervenými frekvencemi, což umožňuje průnik tepelných vln hlouběji do lidského těla a příznivě tak stimulovat látkovou výměnu a ozdravné procesy v těle. Topidla oproti zastaralejším quartzovým nebo křemíkovým zářičům mají velmi nízkou svítivost a jsou mnohem účinnější. Karbonové elektrické infrazářiče Thermowell Veito vynikají především okamžitou účinností, kdy je tepelné sálaní generováno prakticky okamžitě po jejich zapnutí.


Karbonové infrazářiče

Efektivita není v podstatě ovlivněna okolními vlivy (např. průvan), jelikož infrazářiče neohřívají vzduch, ale pouze pevné částice a osoby v jejich dosahu. Problém je, že tohoto tepla se vytváří malé množství, a tak jsou jimi infrakabiny doslova „vytapetované“ až ke stropu. Porovnání karbonové zářiče Veito s ostatními.


Níže jsou schémata porovnání tepelného krytí pro karbonové zářiče Veito s quartzovým a plynovým topidlem. Karbonové sálače obsahují trubici s karbonovým vláknem, jejíž životnost je až několikanásobně vyšší než u starších křemíkových typů. Infrazářiče karbonové , křemíkové, infrazářiče pro domácí použití, i infrazářiče průmyslové. Díky infratopení lze dosáhnout významných úspor při vyhřívání Vašeho objektu.


Vážným zájemcům o infratopení zdarma vypracujeme cenovou nabídku, projekt infratopení, pomůžeme s výběrem vhodných typů infrapanelů. Tělo je vyrobené z ušlechtilé slitiny s vysokou mechanickou a antikorozní odolností. Karbonové topné trubice kombinují vyšší teploty na topném elementu při zachování velmi nízké úrovně svítivosti. Infrazářiče s karbonovou trubicí jsou vhodné zejména pro domácnosti a restaurace atp. Infrazářiče IQ-STAR jsou díky všestrannému využití vhodné pro široké spektrum uživatelů, kteří chtějí krásný a moderní infrazářič.


Jsou ideálním řešením vytápění pro velké prostory s vysokými stropy, kde by běžné konvenční topení bylo neúčinné a nerentabilní. Kvalitní zpracování zaručuje neměnný vzhled a tvar infrazářiče. Snadnou údržbu a design i pro velmi náročné zákazníky. Minimalizace plastových dílů a špičkové zpracování je učeno i pro hodinový provoz v průmyslových odvětvích. Kdy použít infrazážiče nebo infrapanely.


Rady a typy pro volbu infrapanelů nebo infrazářiče. Elektrické infrazářiče pro koupelny. Disponují technologií 3D sálání.


Praktické karbonové infrazářiče SIMFER tak dokáží proniknout do vašeho těla daleko hlouběji a intenzivněji, než kterýkoliv jiný zdroj tepla. Infračervené teplo nezahřívá jen povrch, ale proníká hluboko do vašeho těla, kde dochází k uvolnění svalového napětí a výrazně podpoří ozdravných procesů ve vašem těle. Naše patentované karbonové infrazářiče poskytují bezpečné sálavé teplo, které je velmi efektivní i svou podobností ke slunečnímu. Sálavým teplem rozumíme vyšší efektivitu, jelikož Vás prohřeje, nikoli pouze povrchově.


Karbonové infrazářiče

Až tohoto tepla je totiž organismem absorbováno. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. V našem e-shopu naleznete širokou nabídku úsporných karbonových infrazářičů.


Karbonový infrazářič patří mezi nejúčinnější typ vytápění. Pro zvýšení komfortu a užitné hodnoty jsou infrazářiče VEITO vybaveny termostatem ovládaným dálkovým ovladačem kdy se automaticky mění výkon zářiče tak aby byla udržována teplota nastavená termostatem. Infrazářič tak stále topí - udržuje příjemný tepelný komfort v prostoru při minimální spotřebě - příkonu. Krytí IPumožňuje použití infrazářiče ve venkovním nebo vlhkém prostředí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pyšní se přitom speciální trubicí s karbonovým vláknem, která je pokrytá niklem.


Jejich životnost bývá vyšší než u běžných elektrických infrazářičů. Druhou variantou pro vyhřívání prostor jsou takzvané plynové. Kvalitní úsporné karbonové infrazářiče thermowell veito vhodné k vytápění domů, bytů dílen, kanceláří a zimních zahrad.


Nejširší nabídka infrazářičů Veito.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky