pátek 1. března 2019

Výkonná mobilní klimatizace

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost.


Výkonná mobilní klimatizace

Mobilní klimatizace se těší velké oblibě. Její hlavní výhody jsou totiž opravdu výmluvné. Toto zařízení je snadno přenosné a nevyžaduje žádnou zvláštní montáž ani instalaci. Vyhnete se tudíž jakýmkoli stavebním zásahům. To dělá z téhle klimatizace ideální volbu v případě některých.


Můžete je přemísťovat z jedné místnosti do druhé, nebo je odvést třeba na chatu. Oproti stacionárním se vyznačují dále tím, že nevyžadují žádné stavební zásahy a lze je snadno zapojit. Rozhodli jste se před nástupem horka pořídit do bytu mobilní klimatizaci a teď hledáte to nejlepší, co může trh nabídnout. K zařazení do této třídy přispělo také chladící médium R29 které neprodukuje skleníkové plyny ani žádné emise.


Zmíněný vysoký výkon tohoto. O jaké funkce se jedná a jak jsou užitečné? Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Vysoce výkonná a flexibilní.


Jednodílná mobilní klimatizace Sinclair AMC-14P (kW chlazení i topení) se vyznačuje také svou flexibilitou použití. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. A, Dálkové ovládání, 30.


W Velmi kvalitní model - Sinclair AMC-14P - s vysokým výkonem mobilní klimatizace s novým ekologickým chladivem R 29 která vám zajistí komfort pro letní tropické dny. V průběhu nákupu se můžete setkat hned se dvěma na první pohled synonymními názvy – mobilní klimatizace a ochlazovač vzduchu. Rozeznáte je od sebe podle toho, že. Po jejím zapnutí bylo v kanceláři okamžitě chladno.


Moc se mi líbil maximální výkon, který celou místnost rychle „protáhne“ a člověk cítí změnu okamžitě. V tomto případě je ale hlučnost vysoká. Pokud ovšem dáte přednost nízké rychlosti nebo tichému režimu, hluk. Velmi dobrá a výkonná mobilní klimatizace Sinclair AMC-14AN1. Tato klimatizace umí chladit, topit i odvlhčovat a též je vybavena i výkonným ventilátorem.


Výkonná mobilní klimatizace

Jedná se o velmi výkonnou a zároveň úspornou mobilní klimatizaci. Hlučnost mobilní klimatizace se uvádí v decibelech (dB). Nízká hlučnost je kolem dB. Funguje to i naopak, méně výkonná klimatizace nedokáže prostor plně vychladit a koupě ztrácí smysl.


Potřeba výkonu se u klimatizací udává v jednotce BTU a velikost místnosti v metrech čtverečních. Vždy u modelu je i doporučení, pro jakou místnost je mobilní klimatizace vhodná. Chladící výkon u mobilní klimatizace je udáván ve Wattech a BTU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky