úterý 5. března 2019

Xiaomi čistička vzduchu

Xiaomi čistička vzduchu

Zachytává různé prachy, pachy, mikro částečky a váš vzduch domě či bytě bude najednou jiný – čistý. Věřte nebo ne, poznáte to. Spánek najednou bude klidnější a celkově vašemu tělu pročištěný. Tyto mikroskopické částečky prachu se usazují až v dolních cestách dýchacích a mohou v budoucnu způsobit mnoho problémů. Obsahuje 360° třívrstvý filtr i laserový senzor částic.


Xiaomi čistička vzduchu

Mi Air Purifier Pro vyčistí 500m³ vzduchu za pouhou hodinu – tak moc je výkonná. Součástí čističky je HEPA filtr s účinností až 9 , díky kterému zachytí třeba i pyl, vlasy, prach nebo dokonce i pavučiny. Filtr navíc zachytává i pachy a jiné. HEPA kategórie Hjaponskej výroby ktorý je schopný odfiltrovať pevné častice PM až PM 5. Odporúčaná plocha miestnosti pri bežnom režime je až 60m2. Displej OLED indikuje kvalitu vzduchu , vlhkosť a teplotu vzduchu.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jestli máte alergické děti, rozhodně se tohle vyplatí. Obľúbená čistička vzduchu od Xioami sa už dočkala svojej tretej generácie a prichádza z modelovým označením 3H.


Novinka prináša zvýšený výkon, dotkyový OLED displej a mn. Její speciálně navržený filtr dokáže efektivně zachycovat většinu běžného i netypického znečištění vzduchu , ať už jde o prach nebo třeba různé chemikálie. Nová generace profesionální čističky vzduchu. Pokročilá aerodynamika redukuje hluk a odpor větru, ve spojení s nočním režimem tak můžete nechat čističku pracovat i během vašeho spánku.


Laserový senzor detekuje častice menšie ako 0. Nenáročná čistička vzduchu. Poradí si také s těkavými plyny, jako je například formaldehyd a těkavé organické. Xiaomi čistička vzduchu. Vzduch bez zápachu v celom byte. Prichádza s novým silnejším prietokom vzduchu a disponuje jemným snímačom častíc PM5.


Zariadenie má vežovitý dizajn, vďaka čomu nezaberie veľa priestoru a filtrovanie vzduchu je intenzívnejšie. Kompaktní rozměry a vysoký výkon Druhá generace se dočkala především zmenšení rozměrů - základna má velikost jako papír A do výšky pak měří pouhých 52. Spotreba čističiek vzduchu nie je drastická a určite vám nevysaje peňaženku, toho sa netreba báť. Spotreba, ktorá sa udáva vo wattoch, sa bežne pohybuje medzi tromi až sto wattmi. Je tiež skladná a vďaka hmotnosti kg aj ľahko prenosná.


Xiaomi čistička vzduchu

Není dobré ji pokládat na zem, prach se sice drží většinou při zemi, ale vy potřebujete, aby byl vzduch vyčištěný kompletně a nejlíp toho docílíte právě zhruba v této výši. Zároveň by kolem ní v těsné blízkosti neměly stát žádné předměty, aby mohl vzduch. Je to domáca čistička vzduchu , ktorá vzduch nie len zbaví prachu a nečistôt, ale ho aj prečistí od baktérií.


A prečo sa niečím takýmto vôbec zaoberáme na našom Android-webe? Táto čistička sa totiž dá ovládať aj pomocou Android mobilnej aplikácie. Spotřeba čističek vzduchu není nijak drastická a určitě vám nevysají peněženku, toho se není potřeba bát.


Xiaomi čistička vzduchu

Spotřeba, která se udává ve wattech, se běžně pohybuje mezi třemi až sto watty. To je podobné číslo, s jakým se setkáte třeba u žárovek, a není.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky