pondělí 18. března 2019

Oběhové čerpadlo wilo rs 25 4

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky.


Oběhové čerpadlo wilo rs 25 4

Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla. Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace. Je vhodné pro otopné i pro Solární systémy. Napětí : 230V, Dopravní výška : 4. Konkrétní model vyberte podle základních parametrů čerpadla: jmenovitá světlost přípojky (nejčastěji 1 nebo 30), maximální dopravní výška čerpadla ( , nebo metrů), vestavná délka čerpadla (1nebo 1mm). Wilo -Star- RS vyprodáno GRUNDFOS ALPHAL.


Werter INVERT -6-180. Výroba ukončena, čerpadlo se již nevyrábí a nelze dodat. Záměna oběhových čerpadel WiloČerpadla řady Yonos PICO jsou ideální pro výměnu starých neregulovaných čerpadel Wilo Star- RS , Wilo Star-E, Wilo ECO, Wilo P, Grundfos UPS, Grundofos UP, Grundfos Alpha aj. Elektronické cirkulační čerpadlo Wilo STAR-Z NOVA. Předvolitelné stupně otáček pro přizpůsobování výkonu.


Klasická oběhovka pro domácí topné systémy. Nevím jestli náhradní produkt má stejný směr výtlaku a stejné elektrické zapojení (konektor) aby se mohlo jen vyměnit. Společnost Wilo jako jeden ze světově nejvýznamnějších výrobců čerpadel platí WILO SE v mnoha oblastech zároveň i jako za předního inovátora. Třírychlostní oběhové čerpadlo s mokroběžným rotorem.


Provedení RSL s přípojkou pro rychloodvzdušňovač. Teplovodní topení všech systémů, průmyslová cirkulační zařízení, studenovodní systémy a. Oběhová čerpadla Wilo Yonos PICO patří mezi nejkvalitnější a nejprodávanější malá oběhová čerpadla pro rodinné domy. Jedná se o mokroběžné čerpadlo s integrovanou elektronickou regulací, která automaticky přizpůsobí výkon čerpadla aktuální potřebě otopné soustavy.


Oběhové čerpadlo wilo rs 25 4

Dlhodobou stratégiou spoločnosti Wilo je nasledovať a prispôsobovať sa svetovým trendom, ktoré smerujú inovácie hlavičiek úspory energie a spotreby vody. V dnešnej dobe vyrába Wilo čerpadlá s vysokou účinnosťou, ktorá pracujú s najnižšou možnou spotrebou elektrickej energie. Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit.


EC motor je odolný proti zablokování. WILO RS -oběhové čerpadlo 1mm. DOR MAX Cihly DOR MAX Šnůry těsnící DOR MAX DOR 32.


Snadná montáž díky kompaktními rozměry, které umožní nahradit jakékoli stávající čerpadlo. WILO YONOS PICO mokroběžné oběhové čerpadlo , které šetří až roční spotřeby elektrické energie. Oběhové čerpadlo OMIS určené pro Solární systémy a otopné systémy.


Bezúdržbové, mokroběžné, oběhové čerpadlo pro montáž do potrubí s ručním, třístupňovým přepínáním otáček. Třístupňová oběhová čerpadla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky