čtvrtek 21. března 2019

H416eko

Kotle na uhlí a dřevo H416EKO je představitelem jedním z výkonově nejnižších kotlů na tuhá paliva na českém trhu. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. Abyste dosáhli dobrého fungování kotle, je nutné ho napojit na komín s odpovídajícím tahem. H416EKO -U, emisní třída možné čerpat dotace na kotel!


In addition to woo coal, briquettes it is possible to install a pellet burner on the boiler. Pouze u typu H416EKO EMISNÍ TŘÍDA na HNĚDÉ UHLÍ.

Dlouhá životnost kotle Tloušťka plechu kotle mm aručuje dlouhou životnost výměníku Záruka let na kotlové těleso. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nízké náklady na vytápění.


OPOP H416EKO s horákom na pelety. Na kotel na uhlí H4EKO -U možnost žádat dotaci na kotle. Mají shodné připojovací rozměry jako kotle řady H414a H424.


Pokud mohu trochu zasáhnout do tématu, tak prubířskm kamenem při spalování dřeva je jak ho spaluji.

H4EKO-D jsou novinkou na trhu. Buď ho mohu spalovat odhoříváním nebo prohoříváním a nebo přeměnou suchý destilace v dřevoplyn. Teď jak to bude s pohledu legislativy-buď ho budu spalovat v krbu prohoříváním nebo dnes již v technicky vyspělejších kotlích odhoříváním s tím, že to přinese. Predaj automatických kotlov na pelety.


Sme autorizovaným dovozcom kotlov na pelety značky Benekov, OPOP, Ponast, VERNER a krbových kachlí na pelety Edilkamin. Zároveň bude nabídka rozšířena o kotel H4EKO s výkonem kW pro spalování hnědého uhlí. Díky tomu bude možné na něj čerpat kotlíkové dotace. Nabízíme kvalitní šamotové vyzdívky a cihly, pro ohniště a dvířka, většiny kotlů na tuhá paliva.


Zboží v nabídce máme skladem. Kotel H4EKO bude splňovat přísná. Skvělou zprávou navíc je, že kotel H4EKo -U spadá do programu kotlíkové dotace, což je ideální možnost, jak si užít jejich výhod s. TÉMĚŘ LET TRADICE A ZKUŠENOSTÍ NA TRHU JE TU PRO VÁS!


Porovnání cen kotel opop h 4eko recenze. Jedinečnú kvalitou a nízkymi prevádzkovými nákladmi spĺňajú kotly Opop H416EKO požiadavky užívateľov, ktorí preferujú úsporné vykurovanie alebo potrebujú jednoduchý alternatívny zdroj tepla. Vyrábíme dřevěné pelety a instalujeme kotle na pelety a kamna na pelety. Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci.


Kotle H412EKO a H416EKO se stejnými připojovacími rozměry jako jsou u kotle H4a H418. Máte zájem o kotlíkovou dotaci? Potřebujete servis nebo revizi kotle?

Napište nám Váš dotaz, nebo si přímo objednejte naše služby. Ano, mám zájem a chci vědět více. Opop Náhradní díl Uzávěra čistící H42 H4(klapka), Opop Náhradní díl Rošt posuvný H41 H418.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky