středa 6. března 2019

Haas sohn salerno

Haas sohn salerno

Najdete zde všechny prodávané modely, které máme skladem na několika velkých skladech! Nevíte si rady, jaká kamna vybrat, špatně vám táhne komín, nebo černají dvířka? HAAS SOHN SALERNO II plieninė krosnelė kW. Razíme heslo, že kde jsou kamna, tam je domov.


Každý domov je jiný a zaslouží si kamna, která do něj. Pro stavby s malými tepelnými ztrátami mohou mít klasická kamna příliš velkou “sílu”. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


And music is enjoyed best without any interruptions, background noises or whatsoever. W kamna vhodná do nízkoenergetických staveb! Přívody vzduchu do ohniště (primární, sekundární, terciální) díky němu ovládáte pouze jedním regulátorem. Priemer dymovodu 1mm, kachle sú vhodné pre vykurovanie priestorov do m3. Hmotnosť kachlí je kg.


Haas sohn salerno

Easy control – komfortné ovládanie prívodu vzduchu jedným reg. Krbové kachle SALERNO II. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kamna mají možnost využití horního nebo zadního vývodu kouřovodu o průměru 1mm. Kamna jsou určena pro spalování dřeva a ekobriket.


Topeniště je obloženo vermiculitem. By predominantly using external air for the combustion, you save heating costs. Enjoy safer and smoother operation, as well as the benefits of cleaner combustion. Kachle sa vyrábajú v dvojplášťovom prevedení.


Vonkajší plášť kachlí môže byť obložený keramickým obkladom alebo ho tvorí plášť z oceľového plechu opatrený odolnou žiaruvzdornou farbou. V ýkon kolem kW bohatě stačí pro vytopení plochy kolem m2. U nízkoenergetického domu se tak vyhnete přetápění. Vytopí prostor o objemu 35–79.


Haas sohn salerno

Kamna se vyrábí v dvouplášťovém provedení. Vnější plášť kamen může být obložen keramickým obkladem nebo jej tvoří plášť z ocelového plechu opatřený odolnou žáruvzdornou barvou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Our designs will complement your individual style.


Diskuse, recenze a videa. Ohřevu vzduchu v místnosti je dosaženo převážně konvekčním teplem, částečně i teplem sálavým. Vďaka špeciálnej konštrukcii ohniska a externého prívodu vzduchu je výkon krbových kachlí znížený o oproti výkonu bežných krbový cj kachlí.


Salerno v prevedení antracit. Poskytujú ekonomické vykurovanie pri malej spotrebe paliva. Takto vysoké hodnoty sú docielené predovšetkým spôsobom terciálneho spaľovania, ktorý je bežnou súčasťou všetkých nových modelov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky