pondělí 24. září 2018

Verner v25d

Kotel má odolnou keramickou vyzdívku s mikrovýztuhou pro zajištění dlouhodobé stáložárnosti a dlouholeté životnosti. Vnútorné steny kotla sú vyrobené z kotlových plechov hrúbky - mm. Kotle jsou určeny pro úsporné a. Těleso je vyrobeno z nerezové oceli třídy 17.


Kotel má těžkou keramickou vyzdívku s mikrovýztuhou pro zajištění dlouhodobé stáložárnosti.

Naudojant pažangiausias technologijas gaminamos aukščiausios kokybės interjero , dujų generaciniai, automatizuoti bei pramoniniai kieto kuro katilai. Dėmesys kreipiamas į išskirtinę kokybę. Samozřejmostí je pak komfortní obsluha, která. VERNER - tai kokybės ženklas!


Vynikají automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady. Domov by měl být především útulným místem, do kterého se při každém návratu těšíte. Těšíte se na pomyslnou hřejivou náruč, odpočinek a na své blízké.

Základem domova je příjemné teplo. Teplo je potřeba vyrobit ekonomicky, ekologicky a také komfortně. V-D pro úsporné a komfortní vytápění včetně možnosti ohřevu teplé užitkové vody. Výkon kW, Emisní třída 5. Vnitřní stěny kotle jsou vyrobeny z kotlových plechů třídy 11.


Kotol má odolné keramické tvarovky s mikrovýstužou pre zaistenie dlhodobej stáložiarnosti. Verner V25D Kotol na drevo. Díky velmi vysoké účinnosti a prodlouženému výměníku má kotel nízkou spotřebu paliva.


Ke stažení Návod k obsluze Prospekt Certifikát Úsporný a ekologický provoz Vysoká účinnost, výborná regulace výkonu a kvalitní izolace kotle šetří palivo a čas obsluhy. POZOR, poslední šance získat KOTLÍKOVÉ DOTACE! Nová česko-slovenská tradícia Zverejnené: 27. V tom čase sa na trhu vyskytoval pod názvom Pyrotherm a jednalo sa o prvý pyrolitický kotol na drevo pochádzajúci od českého výrobcu.


Zplyňovací kotle na dřevo a luxusní interiérové kotle a krbová kamna s výměníkem. Unikátnost spočívá především v termoizolační přikládací komoře se spodním přívodem vzduchu a vodorovnými přikládacími dvířky. Kotel dále vyniká inteligentní elektronickou regulací se speciálním systémem.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zapojení samostatně nebo v kaskádách, případně pro zapojení v systémech s jinými zdroji tepla. V nabídce naleznete automatické kotle a zplynovací kotle na tuhá paliva. Najdete mezi nimi kotle vhodné ke spalování dřeva, dřevěných briket, pilin, štěpky a pelet. Maximální výše podpory je počítána z celkové.


Dokazuje to i dlouhá řada výrobků: P2 V2 V25V, V25C, V25N, VV2 VN2 V25D , VN25D. Dnes jsou v prodeji nejmodernější druhy: V25DD a VN25DD. Postupem let k němu přibyl i. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt n verner v25d.


S působností po celé České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky