pondělí 17. září 2018

Topné kabely na potrubí

Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Tepelná izolace nezabrání promrznutí potrubí , pokud je vystaveno delšímu působení mrazu, jen jeho promrzání zpomalí. Proto doporučujeme instalovat na potrubí , v podmínkách kde není. Topné kabely PFP na potrubí s termostatem.


Osvědčeným prostředkem pro dodatečný ohřev potrubí je elektrický topný kabel.

Sady odporových topných kabelů PPC od výrobce V-SYSTEM a topné automatické kabely FENIX PFP s termostatem na potrubí k protimrazové ochraně potrubí před zamrznutím vodovodu. Podle čeho vybírat topný kabel? Elektrické topné kabely existují buď jako samostatné okruhy, které je nutné doplnit čidlem a termostatem, nebo jako již předpřipravené řešení s integrovaným termostatem, čidlem a zástrčkou do zásuvky, které je vhodné pro snadné řešení ochrany potrubí před zamrznutím. Všechny kabely DefrostKABEL jsou opatřeny kvalitní izolací a ochranným opletením.


V situacích, kdy je potrubí vystaveno teplotám pod bodem mrazu, hrozí zamrznutí kapaliny v potrubí , která následkem toho zvětší svůj objem a potrubí může prasknout. U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně! Instalace na potrubí devi-pipeguard Při instalaci devi-pipeguard na potrubí upevníme topný kabel pomocí hliníkové lepicí pásky k potrubí.


Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod.

Stejně jako typ PPC jsou ukončeny přívodním vodičem v délce 5m s vidlicí, také technické parametry a výkonová řada jsou obdobné, na rozdíl od kabelů PPC je ale příložný termostat umístěn ve spoji mezi přívodním vodičem a topným kabelem. Samoregulační topné kabely – ochrana potrubí , max. Jeho nejčastější použití je na venkovní přípojky vody, nebo na venkovní odpady. Příložný termostat spíná při teplotě pod 3°C a vypí.


Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). FTX – topný kabel s konstantním výkonem pro instalaci do potrubí. V případech vodovodních potrubí bez odběru, technologických rozvodů při. Pro plastové potrubí se doporučují samoregulační dvoužilové topné kabely do.


Instalujte topný kabel na potrubí tak, aby zaujímal polohu „hodin“ nebo. Oproti odporovým kabelům je lze krátit na libovolnou délku. Určeny jsou zejména pro ochranu potrubí nebo střešních okapů a svodů před mrazem i sněhem.


Příslušenství k topným PPC a PFP kabelům k ochraně vodovodního potrubí. Filtrace parametrů Zrušit filtr. Sériové topné kabely vhodné pro ohřev a temperaci potrubí nebo nád Dodavatel pro ČR: o. Víceúčelové topné kabely pro četné aplikace, především pro elektrické podlahové vytápění rodinných domů i průmyslových objektů, vyhřívání okapů a svodů proti zamrzání, ochranu potrubí proti zamrznutí, rozpouštění sněhu a ledu na pochůzných a pojezdových venkovních plochách a mnoho dalších.

Jsou osazeny integrovaným termostatem a pracují automaticky podle teploty. Topný kabel najdete rovněž umístěn na topné rohoži, kde je k nosné. Mohou být trvale připojeny k elektrické síti.


Běžná izolace potrubí nezabrání jeho promrznutí, pouze ho zpomalí. Pokud není trvale v okolí. Jeho součástí je zabudovaný dotekový termostat, který sám kontroluje teplotu potrubí a podle toho kabel ovládá.


Potrubní vedení většinou obsahují kromě vlastního potrubí i další prvky, na kterých také dochází k tepelným ztrátám dopravovaného média. Jedná se především o armatury (ventily, klapky, šoupata), dále čerpadla, podpěry nebo závěsy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky