čtvrtek 6. září 2018

Krbová vložka jonava

Krbová vložka jonava

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH. Filozofií společnosti je vyrábět kvalitní výrobky za příznivou cenu a především spokojenost zákazníků.


Krbová vložka jonava

Krbová vložka Jonava - krbové vložky sú základným prvkom krbu alebo krbovej stavebnice. Sú určené k zabudovaniu do ľubovoľného priestoru v blízkosti komína. Ocelová krbová vložka v moderním designu se smaltovanými dvířky. Disponuje velkými prosklenými dvířky, která jsou díky smaltované technologii snadná na údržbu. Zazdívací rámeček ze sekce příslušenství ochrání zděnou část obestavby před vysokými teplotami a kouřem.


Krbová stavebnice ARLBERG, vložka Jonava IV Krbová stavebnice Arlberg s krbovou vložkou Jonava IV má velké prosklení a bytelnou spalovací komoru. Díky velkým plochám a oblým. Pro všechny, kdo se rozhodnou jít do toho po svém.


Tušíme, že už přesně víte, jak by měl ten váš nejkrásnější krb vypadat. Dodáme vám do něj spolehlivé a moderní kovové srdce. Vyberajte si Krbové vložky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy.


Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy. Rozměry skla 6x 4mm Vám zajistí příjemný pohled do ohně ve Vašem vlastním krbu. Oheň lidstvo provází od nepaměti.


Krbová vložka jonava

Naštěstí už nemusíme žít v jeskyních, ale své rodinné štěstí budujeme v útulných a teploučkých obydlích. Rozhodli jste se stát nezávislými na externím dodavateli tepla, získat skutečné a vyrovnané vytápění, se kterým navíc ušetříte nemalé finanční prostředky? Plníte si svůj sen o vlastním hřejivém ohni ve vašem obývacím pokoji a za pomoci krbové vložky si budujete nadčasový a stylový krb? Gratulujeme vám k vaší volbě a rádi vám při vašem výběru budeme.


Krbové vložky představující možnost jak si dodatečně vybudovat v místnosti krb i přes to, že již máte hotový interiér. Palivo dřevo a dřevěné brikety. Krbové vložky Ponúkame jednoplášťové celoplechové krbové vložky s výmurovkou zo silného šamotu (cm) a účinnosťou presahujúcou ! Všetky modely teplovzdušných krbových vložiek sú vďaka externému prisávaniu vzduchu (CPV) vhodné aj do nízkoenergetických či pasívnych domov. Samotný kouřovod lze napojit dle požadavků na zadní či horní straně vložky.


Rám dvířek je smaltovaný do moderního vysokého lesku. Má výkon regulovatelný v rozmezí 2. Vytopí prosto o objemu 50–1m3. Minimální tah komína je Pa. To je možnost přívodu spalovacího vzduchu z venkovních prostor. Moderní krbová vložka Jonava ze smaltovaného plechu dokáže vytopit prostor o rozloze až 1m 3. Má horní i zadní vývod kouřovodu, externí přívod vzduchu a atraktivní velké prosklení.


Prostorná spalovací komora je vyzděna šamotovými deskami. Kvalitní krbová vložka od značkového výrobce Romotop, která vyniká svým designem, vysokou kvalitou zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky