čtvrtek 20. září 2018

Vařič na dřevo

Odkapávač na příbory, za korun to není tak mnoho a tak jsem od termosky upustil a vrhnul se na Ikea dřívkáč. Zde jsem se potýkal se špatným přístupem vzduchu od spodu pokud položím vařič na zem. To jsem vyřešil přimontováním nožiček, 4ks šroubů z nábytkového kování. Další skupinou budou cestovatelé do míst, kam není možno dopravit palivo v dostatečném množství potřebném pro delší pobyt mimo civilizaci.


Je trochu problém, kam dřívkáč. Tento nerezový vařič s rafinovaným systémem vedení plamene zabezpečuje rychlé vaření v (nejen) extrémních podmínkách. Protože je vařič vyroben z nerezu, je to skutečně dlouhodobá investice. Dle experimentů lze jeden litr vody v nádobě s poklicí uvařit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Výkonný hořák o průměru mm. Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Pro opečení buřtů na ohni nebo uvaření vody v ešeusu tak nemusíte rozdělávat velký oheň, DŘÍVKÁČ vám naprosto postačí! Velkou předností je, že se nejedná o otevřený oheň, tudíž lze posuzovat vařič jako jakýkoliv jiný plynový, benzínový i přesto, že jako palivo můžete použít jakékoliv dřevo.


Vařič na dřevo

Dřívkáč neboli dřívkový vařič je legenda u všech zálesáků a trampů. Dřívkáč se složí z celkem částí a zpět rozloží na jednotlivé plátky, které zaberou v přenosném obalu minimum místa. Vhodné na líh, dřevo nebo gel. Vařiče na dřevo - v nabídce máme vařič Dřívkáč, spalující drobné dřevo , klestí a šišky od firmy Condor, Easy Camp a Meva. Dřevo -plynový vařič - Nerez Jeden z nejoblíbenějších vařičů je tento dřívkáč.


Jednoduchá konstrukce a provoz. Jako palivo lze použít suché dřevo , trávu, pevný líh , atd. Legendární vařič od české firmy ALB který je chráněný patentem. Redakce serveru Horydoly měla měsíc k dispozici turistický vařič na organický odpad. Zvládá dokonce i mokré dřevo a starou trávu.


Vařič na dřevo

Přínášíme vám tedy závěry z jeho testování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Neomezené zdroje paliva: Uvařte jídlo pomocí větviček, větví, listů nebo trávy. Rozloučte se s těžkými, nákladnými, znečišťujícími benzinovými palivy. Jsme specializovaný prodejce barev na dřevo.


Vařič na dřevo

V našem sortimentu naleznete ty ověřené značky jako Remmers, Osmo, Bona, Tikkurila,Herbol a Flügger. Obvykle expedujeme do - prac. Benzínový vařič Primus MULTIFUEL EX. Nemusíme mít strach, že by nechytlo třeba mokré dřevo.


Dřevníky a přístřešky na dřevo. V nabídce druhy designů a barevných kombinací. Vařič na tuhý líh MALÝ s lihem 6x14g E. USB výstupem pro nabíjení mobilního telefonu -jako palivo lze použít dřevo a větvičky – není potřeba nosit jiná paliva -nabíjení funguje na principu Peltierova článku, který pracuje jako jednoduché tepelné čerpadlo -pro nabíjení telefonu je nutné nalít do.


Vařič na dřevo

Hledáte přístřešek na dřevo (dřevník), který uskladněné palivové dříví ochrání před nepřízní počasí, mechy a urychlí jeho schnutí? Máme pro vás kovové přístřešky na dřevo , plachtové kůlny i sušárny dřeva, které všechny tyto požadavky splňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky