čtvrtek 27. září 2018

Okc 300 ntrr bp

Okc 300 ntrr bp

Zásobování teplou užitkovou vodou domácností, bytů, rodinných domů, malých provozoven apod. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod.


Okc 300 ntrr bp

Nepřímotopný stacionární zásobník s antikorozní vrstvou, kvalitní izolací a dvěma výměníky optimalizovaný pro i připojení k solárním kolektorům. Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank. The heater has two exchangers. Zásobník je možno doplnit o elektrickou topnou jednotku.


Tento ohřívač vody je izolován polyuretanovou izolací (průměrně mm), která zaručuje nízké teplotní ztráty. Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 160– 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Thanks to their construction and number of variants, the OKC 1- 3series water heaters enable economic preparation of hot service water (HSW) by means of various power sources.


Their nominal performance provides sufficient amount of hot water for flat units, premises, restaurants, and similar establishments. Maximální provozní tlak nádoby : MPa. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního.


Dražice OKC 2NTRR BP. Stacionární bojlery s tlakem MPa. Novější řada smaltovaných zásobníků k postavení na zem v objemových řadách 160– 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů.


Okc 300 ntrr bp

Technický list na stiahnutie. Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s dvomi rúrkovým výmeníkmi tepla - ohrev z externého zdroja tepla. Svým jmenovitým výkonem zaručují dostatečné množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a podobná zařízení. MPa - Heating element built-in to fl ange 2. Tam būtina atskirai įsigyti kaitinimo elementą. Dál už hledat nemusíte!


Paprastai pristatome per 2-d. Cumpara Drazice in promotie sau rate! Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výstup teplé vody (TV) 2. Vstup do horního trubkového výměníku 3. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. Geriausios kainos garantija, metų patirtis.


Váš internetový obchod. Az alsó hőcserélő m a felső m2. Két termosztát és egy hőmérő is van a készüléken. A melegvíz csatlakozás a tetején, a többi csonk a hátulján.


Nakupujte Nejlevnejsi drazice okc 3ntrr bp nejlevněji na trhu. Možnosť dopravy priamo k vám domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky