úterý 18. září 2018

Konvektor concept

Konvektor concept

Treat Yourself With Off Full Priced Items With Code TAKE20! For A Limited Time Only. Konvektor české značky CONCEPT v bílé barvě s ventilátorem. Sklený panel je vodeodolný a umožní použitie aj vo vlhkých priestoroch.


Konvektor concept

Vďaka svojmu modernému dizajnu bude okrem praktického pomocníka aj moderným doplnkom vo vašej domácnosti. Môžete si zvoliť jeho umiestnenie na stenu, alebo s použitím nožičiek môže byť umiestnený na podlahe. Jednou z hlavních výhod konvektorů je jejich rychlý ohřev. Na ovládacím panelu zvolíte požadovaný výkon a konvektor začne během okamžiku hřát. S funkcí TURBO zvýšíte výkon a docílíte rychlejšího dosažení požadované teploty.


Ohrievač je vybavený držadlami pre jednoduchú manipuláciu. Ovládanie je umiestnené na boku prostredníctvom spínačov a otočného voliča. Praktické držadlá na prenos vám uľahčia jeho premiestňovanie podľa potreby. Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů.


Quick, free, online unit converter that converts common units of measurement, along with other converters covering an assortment of units. The site also includes a predictive tool that suggests possible conversions based on input, allowing for easier navigation while learning more about various unit systems. O bezpečnosť sa postará automatické vypnutie pri prevrátení. Termékek széles választéka.


Ohřívač je vybaven držadly pro snadnou manipulaci. Ovládání je umístěno na boku ohřívače a realizováno prostřednictvím spínačů a otočného voliče. Přináší významnou úsporu nejen energie, ale i vašich financí. Oceníte především možnost termostatu, díky kterému budete mít vždy ideální teplotu v místnosti. A cseh CONCEPT márka ventilátoros konvektorával gyorsan felmelegszel még a hideg téli napokon is.


A semleges fehér design szép dísze lesz otthonodnak vagy nyaralódnak. Könnyű, és a fogantyú segítségével egyszerű áthelyezni, így ott fűthetsz be vele, ahol éppen szükséges. Všetky informácie o produkte.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Za necelou hodinu zvýšíte teplotu o 5°C v prostorech až o velikosti 20m2. Nemusíte se bát umístit konvektor kdekoliv. Tekintsd meg a termék információit.


Konvektor concept

Hideg háztartásban a konvektorral való fűtés elegáns és egyszerű megoldást jelent. Poslat příteli Porovnat zboží tisk. TURBO ventilátor Pre rýchlejšie dosiahnutie požadovanej teploty v miestnosti môžete použiť ventilátor. Stačí jednoduše zapnout, na ovládacím panelu zvolit požadovaný stupeň a konvektor začne během okamžiku příjemně hřát.


Welcome to OnlineConversion. Convert just about anything to anything else. Thousands of units, and millions of conversions.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky