úterý 4. září 2018

Mřížka reproduktoru

Ať už se váš miláček pyšní značkou Volvo, VW, Seat nebo For u nás vždy najdete ty správné mřížky pro jeho reproduktory. Plastová mřížka středobasového hlavního reproduktoru v dveřích řidiče. Mřížka reproduktoru dveří Š. Provedení šedý plast, bez označení výrobce - určeno pro vozy Škoda Octavia I. Univerzální mřížky jsou vhodné pro všechny typy reproduktorů různých rozměrů.


Většinou je u nás najdete v sadách po dvou nebo čtyřech.

Samotné mřížky jsou kovové a umístěny v plastovém rámečku. Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Stává se, že je potřeba subwoofer v kufru nebo reproduktory ve dveřích auta chránit. K tomu nejlépe poslouží speciální krycí mřížky a ochranné tyčky, které sice většinou vypadají lépe, ale klasická mřížka je jako ochrana mnohem účinnější. Před koupí je tedy nutné si ujasnit, co a koho v autě vozím a jaký typ ochrany reproduktoru tedy potřebuji.


Materiál: mm ocel černá. Na okraji potažen gumou. Určeno pro ochranu reproduktoru. Uchycení pomocí příchytek.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Krycí mřížka reproduktoru je potažena prémiovou látkou pro minimální zkreslení zvuku a stojan je vyroben z broušeného hliníku pro splynutí s moderním interiérem. Systém DSP přináší zcela nové standardy pro dynamiku, čistotu a. Informujte mě Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.


Odesláním své e-mailové adresy souhlasíte s jejím použitím k jedinečnému účelu, tj. Aukro Auto-moto Náhradní díly a příslušenství pro osobní vozidla Části interiéru. Cena produktu Ochranná mřížka pro reproduktor Visaton je aktuálně 12- Kč. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Momentálně sháním nějaký kryt reproduktoru ( mřížka na reprobox) v retro stylu nejlépe z juty nebo proutí. Chromed speaker grill with. Vyberte si z naší nabídky v kategorii Kryty pro reproduktory, u nás najdete typů od výrobců.


SOS electronic je autorizovaný distributor VISATON. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mě šlo spíš o to, jestli se ten zvuk pak od nevhodné mřížky naopak neodrazí zpět na reproduktor a nezačne to vazbit. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Bluetooth reproduktory. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky