pondělí 24. září 2018

Náhradní díly na kotle viadrus

NÁHRADNÍ DÍLY KE KOTLŮM. KOTLE PLYNOVÉ A KONDENZAČNÍ. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Zabývá se výrobou kotlů na tuhá paliva, olejových a plynových kotlů kotle s litinovým výměníkem a litinové radiátory.


Předností výrobků je dlouhá životnost, vysoká kvalita zpracování a přívětivé ceny.

Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Plynové kotle Unical - teplovodní, parní, diatermické. Tepelná čerpadla a klimatizace Unical. Kotle na tuhá paliva Viadrus. Detektory kouře a CO hlásiče Honeywell.


Náhradní díly na kotle Dakon, Unical, Viadrus.

Pokud jste koncový uživatel našich produktů a potřebujete zakoupit náhradní díl, kontaktujte některého z hlavních prodejců ND ve svém kraji (soubor je tabulka ve formátu XLSX). Pokud máte zájem o nákup krbových kamen VIADRUS , obraťte se, prosím, na jejich specializované prodejce. Soubor je tabulka ve formátu XLSX. Nabízíme široký sortiment náhradní díly do kotlů včetně kvalitních a ověřených dílů pro kotle VIADRUS. S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odbor.


VIADRUS NAOS jsou závěsné kondenzační kotle , s průtokovým ohřevem teplé. Výměník kotlů je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Někteří smluvní prodejci jsou schopni náhradní díl dodat přímo konečnému zákazníkovi. V každém kraji je minimálně jedna gesce.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Dále zajišťujeme náhradní díly do akumulačních kamen, elektrodíly do sporáků a ostatní varné techniky všech značek. Zde máte jedinečnou možnost na jednom místě online nakoupit výrobky Viadrus za akční nebo výprodejové ceny přímo z výrobního závodu.


Bude se jednat zejména o kotle na tuhá paliva a plynové kotle. Dále pak litinové radiátory v moderním i retro designu. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach.


Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Nabídka náhradních cihel, šamotových desek, keramických vložek a příslušenství na kotle značky Viadrus.

Domů viadrus - ostatní. Prodám podavač Kovarson na kotel viadrus unebo Us výkonem 24kW. Podavač je na uhlí, pelety. Všechny díly jsou popsány na obrázku. Nálepka splňující třídu od výro.


Spojením universálního retortového hořáku LING s klasickým litinovým kotlem typu U 2 U26( Viadrus ) či FB (Dakon, Thermona) SOLINE (Immergas), Ferroli lze získat automatický kotel na spalování pevných paliv podstatně vyšší užitné hodnoty avšak cenově srovnatelný se stávajícími kotli ocelovými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky