pátek 7. září 2018

Mobilní klimatizace sinclair amc 15a

Mobilní klimatizace sinclair amc 15a

Naši zákazníci a obchodní partneři. Naše hlavní síla je v nabídce kvalitních produktů za rozumné ceny. Poměr cena-kvalita je pro nás zásadní. Mobilní klimatizační jednotka, klimatizace SINCLAIR AMC - 15A. Prohlédněte si naši nabídku.


Ekonomické řešení kdy dosáhnete u příkonu kW výkon kW při chlazení a příkonu kW výkon kW při topení. Kromě dostatečného výkonu poskytne i slušnou nabídku funkcí včetně topení a samoodpařování kondenzátu. Její nevýhodou je o něco vyšší spotřeba a hlučnost, nejde ale o nic dramatického.


Parametry přístroje jsou stejné a má bohatší vybavení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nástěnný set pro ukotvení odvodní hadice s horkým vzduchem od mobilní klimatizace. Sinclair AMC 14P nabízí hned 4. Vhodné pro modely AMC -11AN, AMC -14AN, AMC - 15A. Ovládací modul AK- 15A je vhodný pro umístění mobilní klimatizace mimo ochlazovanou místnost.


Mobilní klimatizace sinclair amc 15a

Díky velké pozornosti věnované výzkumu, vývoji, výrobě a testování výrobků dosáhly výrobky SINCLAIR vysoké úrovně kvality a spolehlivosti. Nechte hlučnost za dveřmi! Je vyrobena z AMS plastu a má bílou barvu.


Je určená do prostor o ploše až m což bývají větší místnosti (obývací pokoj, kancelář). Nabízíme montáž a servis klimatizace v Praze. Realizujeme dodávky, montáže a servisvzduchotechniky, tepelných čerpadel i montáže a servis klimatizace. Cena počítá s montáží přes jednu zeď, odvodem kondenzátu samospádem a max.


Před každou montáží je nutná konzultace přímo na místě realizace. Hledáte dočasné řešení klimatizace pro byt, obcho kanceláře či další prostory? Sada je určena k montáži do okna nebo stěny při vnějším.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klimatizace ) Hodnocení produktu: ().


Mobilní klimatizace sinclair amc 15a

Poptáváte dálkové ovládání pro mobilní klimatizaci? Dodáváme s dopravou zdarma. Díky ochraně IPXa doplňkovému příslušenství AK- 15A jsou jednotky určeny i pro venkovní použití. Můžete tak nechat hluk za dveřmi. Aby se vám lépe ovládala, nepostrádá displej.


Je tak vhodná i do větších prostor. Okenní souprava pro mobilní klimatizaci AMC -11AN, 11ANAMC -14AN, 14ANpomocí soupravy “window kit” můžete klimatizaci ovládat také dálkovým ovladačem zevnitř. Jednotky AMC -11AN a AMC - 14AN lze instalovat ve venkovních i vnitřních prostorách. Chladící a mrazící boxy.


Záruční a pozáruční servis. Prodej a půjčovna pivního chlazení Lindr. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Fotogalerie Kontakty Přihlášení.


Pomocí soupravy “Window kit” můžete klimatizaci ovládat také dálkovým ovladačem zevnitř místnosti. Těsnění pro mobilní klimatizace využijete pro všechny mobilní klimatizace prodávané v ČR. Levná mobilní klimatizace je vhodná i do bytů v panelákových domech, kde by byla instalace nástěnné jednotky náročná a často nemožná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky