čtvrtek 20. září 2018

Elektrokotel protherm rejnok

Pří vod a odvod topné vody je spo dem, stejně jako elektrické při po je ní. Kotle řady REJNOK jsou svou kon struk cí před ur če ny k umístění na zeď. Nabídka kondenzačních kotlů. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze pou.


V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Je naším přáním, aby Vám elektrokotel Ray spolehlivě sloužil. Při jeho instalaci a obsluze je nutné dodržovat určité zásady.


Proto Vás žádáme, abyste se s návodem k obsluze pečlivě seznámili a při obsluze se jimi řídili. Obsah Charakteristika a vybavení kot. Obliba elektrických, plynových a kondenzačních kotlů je umocněna i jejich názvy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní.


Novinku elektrický kotel PROTHERM RAY velmi ocení zejména koneční uživatelé, ale i odborní projektanti a odborné instalační firmy. Dobrý den, mám doma el. Elektrokotel je vybaven funkcí postupného spínání výkonu max.


Celou zimu šlapal bez problémů. Nyní nechce spínat a topit. Celý kotel je normálně v provozu. Světýlka svítí, ale při otočení termostatu na kotli se ozve jen slabé lupnuti, ale nerozjede se čerpadlo ani topení. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý.


PROTHERM REJNOK - elektrokotel je určen pro teplovodní otopné systémy. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Kotel je řízen spínačem HDO. Závěsné provedení, postupné spínání výkonu, 3-6-9kW, veškeré bezpečnostní prvky, možné nastavení teploty, zobrazení teploty a tlaku otopné vody, diagnostika, vestavěné oběhové čerpadlo, odvzdušňovač.


Elektrokotel protherm rejnok

Silový obvod je již připojen, problém je s připojením ovl. Tento kotel má konektor označen J 1 který má dva piny. Otázka je na který pin zapojit zmiňovanou nulu. Připomínám, že tento kotel nemá ani žádný šroubový spoj na připojení pospojení a dva servisní.


V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Protherm , což se mi nezdá. Topil jem minulou zimu,kotel je pod proudem,HDO svití,tlak dobrej prostě vše v pořádku a kotel se nechce rozběhnout ale dnes ráno jsem na to přišel. Topení kombinujem ještě s krbovou vložkou s víměníkem kde ohřátá voda jde do nátopné nádrže.


Na výstupu z nátopné nádrže je termostat který pouští teplou vodu do podlahového topení a ten zůstal zaseknutý v. Provedení bypassu relé na základní desce pomocí přidaných stykačů. Výměna jističe pro elektrokotel - poničen (přehříval se) v důsledku častého vypínaní kotle přes jistič v době před opravou. Mám tento elektrokotel a včera se mi stalo, že když pokojový termostat kotel vypnul jako obyčejně, najednou jsem slyšela divné syčení a když jsem se šla podívat, viděla jsem, že kotel jakoby nahřívá dál samovolně a teplota v expanzní nádobě rychle stoupala.


Jestli víte kde to je, tak budu rád za nasměrování. Realizační firmu můžeme zajistit včetně elektropřipojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky