čtvrtek 13. září 2018

Kotel verner v140 extra

Unikátnost spočívá především v termoizolační přikládací komoře se spodním přívodem vzduchu a vodorovnými přikládacími dvířky. Kotel na kusové dřevo, štěpku a piliny VERNER V1EXTRA je jedinečný svojí celkovou koncepcí. Kotol na kusové drevo VERNER V1EXTRA Autor: Tomáš Šimek Kotol na kusové drevo VERNER V1EXTRA o menovitom výkone kW (– kW) tvorí celkom novú generáciu splyňovacích kotlov na európskom trhu. Kotly rady EXTRA sú jedinečné svojou celkovou koncepciou.


Tento kotel je ideálním spojením skvělé funkčnosti, vysoké kvality a estetického provedení - tedy vlastností, které Vám společnost. Po dlouhém uvažování jsem zvolil v té době novinku na trhu ( kotel na kusové dřevo VERNER V1EXTRA ) od společnosti VERNER z Červeného Kostelce.

Kotle řady EXTRA jsou jedinečné svojí celkovou koncepcí. Ceny se udělovaly ve dvou soutěžích, kde se hlasovalo přes internet. Oceněný kotel na kusové dřevo, brikety a štěpku VERNER EXTRA.


Komfort vytápění kotli KP je srovnatelný s plynovým vytápěním při. Adresář firem, realityproženy. Verner V1EXTRA a nakonec jednoduchý prohořívací kotel na dřevo.


Mé nedobré zkušenosti s dřevokotlem Pfirmy VERNER. Náhradní díly výrobků VERNER.

Záruka na kotlové těleso je let. R kotel na dřevo nahrazuje kotel VERNER V1EXTRA , Pyrolytický kotel na kusové dřevo o jmenovitém výkonu kW (7-kW) tvoří zcela novou generaci zplyňovacích kotlů na evropském trhu. Jedná se o kotel V2EXTRA s redukovaným výkonem na kW. Find out all of the information about the VERNER a. Contact a supplier or the parent company directly to get a quote or to find out a price or your closest point of sale. Kotle na kusové dřevo VERNER V1a V2EXTRA o jmenovitém výkonu kW (– 14kW) a kW (– kW) tvoří zcela novou generaci zplyňovacích kotlů na evropském trhu.


VERNER V2EXTRA kotel na kusové dřevo s regulací b029. Kotel VERNER V1EXTRA má jmenovitý výkon 14kW. Novou generaci kotlů VERNER EXTRA budeme nabízet s elektronickým regulátorem.


Teplovodní kotle na dřevo VERNER V1a V2jsou určeny pro úsporné komfortní a ekologicky šetrné vytápění rodinných domů, bytových jednotek, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou do 14kW a 20kW. Automatický kotel na tuhá paliva, přesně to reprezentuje česká značka Verner. Jednoduchá obsluha a export do celého světa.


Vlastní konstrukce a vývoj kotlů, spolehlivost na jedničku. I to jsou kotle Verner , které jsou už tradiční českou záležitostí. Celou generaci na trhu si firma z Červeného Kostelce rozhodně zaslouží. Záruční lhůta na kotlové těleso je prodloužena na let!


Na základě četných žádostí Vás - našich zákazníků - jsme zkonstruovali zcela novou generaci kotlů na kusové dřevo VERNER EXTRA.

Díky výtečné regulovatelnosti a stáložáru kotle, je možné použít aku-nádrž o polovičním objemu, než jaký je nutný pro běžné kotle. Kotel doporučuji zákazníkům, kteří hledají plnohodnotný kotel pro vytápění svého domu (bytu) a zároveň si chtějí zachovat krásný pohled do ohně. Vykurovacia plocha by bola 1m2.


Tepelne straty su vypocitane na 04kW. Oceněným výrobkem je kotel na kusové dřevo, štěpku a piliny VERNER V1a V2EXTRA. Kvalitní spalování s účinností je umožněno díky přívodu primárního vzduchu do spodní části přikládací komory, kde palivo odhořívá rovnoměrně.


Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky