středa 26. září 2018

Stacionární kondenzační plynový kotel

Plynový kotel Garde GECO M. Kotle jsou určeny pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem pro topení a ohřev TUV. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Přemýšlíte-li o modernizaci topného systému včetně kotle, jsou pro Vás stacionární kotle vhodným výrobkem.


Stacionární kondenzační plynový kotel

I starý plynový kotel můžete nahradit novým ekologičtějším a úspornějším kondenzačním kotlem. Ten probíhá s využitím deskového výměníku. Mezi klady kotle patří ErP ready a také hodnota jeho celkové účinnosti, která činí až 10. Stává se tak velmi úsporným zařízením do domů i do bytů.


Topení plynem s sebou však přináší také řadu bezpečnostních rizik, a to zejména v případě, kdy má náš kotel už něco za sebou. S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Vytápění plynem pomocí kondenzačního kotle pracuje velmi úsporně z hlediska energie, což šetří jak peněženku, tak životní prostředí.


Rozsáhlý sortiment Brötje zahrnuje různé komponenty vytápění pro všechny požadavky: kompaktní, nástěnný a stacionární plynový kotel i na ropu, moderní kondenzační kotel , kvalitní regulační techniku, funkční kontrolní systémy ke kotlům, úsporné zásobníky teplé vody i efektivní. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační.


Jak vybrat plynový kotel pro Vás? Kotle řady Garde GECO M jsou stacionární nízkoemisní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem na modulovaný pracovní režim. Stacionární kondenzační kotle.


Stacionární kondenzační plynový kotel

VIADRUS Kje moderní nástěnný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé vody ve vestavěném litrovém zásobníku. Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. Používají se také k vytápění větších objektů (např. bytové domy, průmysl atd.). Na jakém principu funguje kondenzační kotel ? V jakých případech je kondenzační kotel správná volba a kdy se naopak jedná o vyhozené peníze? Udává se, že u nových rodinných domů vytápěných levným plynem padne volba v na kondenzační kotel.


Reklama slibuje zaručenou finanční úsporu. Pokud se chystáte pořídit plynový kotel , nejdříve se rozhodněte, kam jej hodláte umístit. Strategií společnosti Thermona je přijít každý rok s novým a nebo alespoň inovovaným kotlem. Díky této strategii se firmě daří držet na pozici předního českého výrobce plynových kondenzačních kotlů.


Nedávno byla na trh uvedena nová řada kondenzačních kotlů THERM 3 další novinka však rychle následovala - první stacionární kondenzační kotel THERM KDNS. Kompromisem mezi stacionárním plynovým kotlem a kondenzačním plynovým kotlem je stacionární kondenzační plynový kotel , který kombinuje výhody obou typů. Odlišuje se od ostatních modelů svými malými rozměry: výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 2mm a malému spodnímu výkonu kW. Představuje špičkové řešení topení a ohřevu vody při značně snížených energetických nákladech.


Vyznačuje se konstrukční jednoduchostí, přičem v sobě ukrývá nejmodernější použité technologie - PROTHERM LEV 30KKZ - Výkon: - kW Výroba kotle PROTHERM LEV KKZ byla ukončena. Provozovatel webu Luboš Melichar - TOPO, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle, pak topí v tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky